Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Kezban
13 Eylül 2024 16:34

Şikayetim: Citroen Türkiye Merkez Ana Bayi Distribütörüne yöneliktir.
2016 yılından beri 2016 model Citroen C4 Cactus sahibiyim. Aracım hiçbir kaza boya tamir işi görmemesine rağmen, tavan cam kenarlarında paslanma ve çürüme oluşmuştur. 26-08-2024de Antalya'daki Citroen Balaban yetkili bayisini telefonla arayıp, Arabanın 10 yıllık iyi niyet kaporta boya garantisinden yararlanıp tamir edilmesini talep ettik. Orada çalışan A*** bey arabanızı getirin, biz ölçümlerini yapalım, tespit raporu çıkartalım, sizde Citroen Merkeze tamir için başvurursunuz dedi. 31-08-2024de Antalya'daki Citroen bayisine gittik. A*** bey arabamızın resimlerini çekti ve diğer ölçümlerini yaptı. Kendisi arabamızın hiçbir boya işlemi görmediğini açıkladı. 02-09-2024de Citroen Merkezi aradık ve arabamızın kaporta boya garantisi kapsamında tamir edilmesini talep ettik. Bu konuda Citroen Merkez tarafından 941111 numaralı dosya açıldı. 09-09-2024de Citroen müşteri hizmetleri çalışanı bir hanım bizi aradı ve talebimizin red edildiğini söyledi. Arabamızdaki paslanmalar ve çürümeler fabrika hatası olmadığı kararına varılmış. Bu bilgiyi bize ileten hanımdan bu red kararın yazılı olarak bize bildirilmesini talep ettik. Oda bize bu konularda hiçbir zaman yazılı evrak vermediklerini söyledi. Bu red kararını kapsayan yazılı evrakın itirazımız ve savunmamız için bize gerekli olduğunu ve bunun bizim yasal hakımız olduğunu söylememize rağmen, bize hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. 10-09-2024 de Antalya'daki yetkili servis çalışanı A*** beye WhatsApp mesajı gönderdik. Kendisinden, Citroen Merkeze göndermiş olduğu arabamızda yapmış olduğu ölçüm ve tespit raporunun yazılı ve görüntülü örneğini talep ettik. Ne yazık ki A*** bey bu mesajımıza hiç geri dönüş yapmadı. 10-09-2024 de email (s***********@citroen.com) ile Citroen Merkeze mesaj gönderdik. Kendilerinden almış olduklar red kararının ve hasar tespit raporunun yazılı ve görüntülü örneklerini talep ettik. Maalesef bugüne kadar onlarda geri dönüş yapmadılar. Şikayetim şudur: Citroen Türkiye bir ünlü marka olarak pazarlamış ve satmış olduğu arabaların arkasında durmuyor. Belirli modellerdeki kronik sıkıntıları kabul etmiyor. Oysaki örnek konularda arabanın 10 yıllık iyi niyet kaporta boya garantisi vardır. Citroen Türkiye bize bu konuda hiç yardımcı olmadığı gibi, yasal hakkımız olan evraklara ulaşmamıza engel olmuştur. Bu şekilde itiraz ve savunma hakkımızı zorlaştırmak eylemine girmiştir. Bu konuda mağduriyetimizin giderilmesini arz ederiz.

Burak
Burak

Şu an nasıl bir yol izlediniz

Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
11 Kasım 2024 18:19
Yanlış Balata Değişimi Ve Çözülmeyen Ses Problemi
Abbas sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 Aracımın Tamiri Bir Aydır Yapılmadı Mağduriyetim Giderilmiyor

Abbas
20 Ağustos 2025 13:15
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Sıfır Aracım 3 Ayda 2 Kez Arızalandı Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyetimi Çözmüyor

Uğur
10 Ekim 2025 14:24