Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Cilingirsepeti.com Mağduriyetim

Cilingirsepeti.com Mağduriyetim
04 Aralık 2024 01:16

10 Kasım 2024 Pazar günü Ataşehir’de yaşadığımız evin kapısının kilidini açamayıp, evde mahsur kaldık. İnternetten “Ataşehir çilingir” diye yazdığımda, “cilingirsepeti.org diye bir sayfa çıktı. Ataşehir Acil Çilingir 0532 ** 04” diye yazıyordu sayfada, ekli dosyaya da koymuş olduğum gibi. Aradım ve a**** diye bir şahıs geldi yanında başka biri ile. Birkaç saat uğraştılar ve komple kapının sisteminin değişmesi gerektiğini söylediler. Biraz maliyetli olacak dediler. Bizde kirada oturduğumuz için ev sahibi ile konuşur kiradan düşeriz dedik. Gidip malzemeyi getirdiler aslında bizim kapının sistemi farklıymış fakat sırf çok para almak için kapının yan çelik kısmını da zedelediler kestiler. Yanımızda o kadar nakit olmadığı için IBAN'dan atın dediler eşim attı. Faturasını verin ev sahibine vereceğiz kiradan düşmesi için dediğimizde de, vergisi çok olduğu için fatura vermeyeceklerini söylediler. Bazı parçalar eksik olduğu için birkaç gün sonra tekrar geleceğiz dediler ve paralarını aldıkları için kapıyı da resimlerde de göreceğiniz gibi kesili halde, kapının ayarları yapılmadan ve çelik parçalarını takmadan gidip bir daha gelmediler. Sekiz on kez aradım açıp telefonu defalarca yüzüme kapattı a*** denilen, ve web sitede numarası olan şahıs. IBAN ’ına diğer iş arkadaşının cep numarası üzerinden parayı eşime gönderttiği için sadece baş harfleri çıkıyor isim ve soyisminin ve IBAN numarasının bazı sayıları ve numarası. Her iki numara da asla cevap vermediler. Bu şahıslardan şikayetçiyim. Alenen bir web sitesi üzerinden çilingir olarak gelip, parayı alıp fatura kesmeyi reddediyorlar ve işi tamamlamadan gidip insanları günlerce yalvarttırıyorlar gelip işi tamamlayın diye. Kapım hala problemli, birkaç kez daha takıldı, bugün yarın yine mahsur kalmam an meselesi. Hazine ve Maliye Bakanlığına da kanıtları ile birlikte suç duyurunda bulundum. Fiş fatura vermek istemiyorlar. Fiş fatura vermedikleri için insanları da mağdur ediyorlar.

Aylin
Aylin
23 Aralık 2025 00:11

İşi yatım bırakıp paralarını alıp gittiler. Aradığımızda da küfrettiler ve gelmeyeceklerini söylediler

02 Temmuz 2024 08:02

26 Nisan 2024 01:31
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2025 20:22
Cevat sonucu yetersiz buldu