Sikayet.com C** Kardeşler Kapı Pencere Mobilya 22008sok501020 Tel 0534 873 61 47

17 Eylül 2024 12:33

İ***** C** Kardeşler ile yaptığım anlaşma sonucu ev tadilatım. İçin. 265.000 TL ödeneğin hiçbir sonucunu alamadım. İ***** C** bana verdiği vaatlerle evimin mutfağını tuvaletini banyosunu tüm evin parkesini boyasını dış cephenin sıva tadilatına tl kurulacağını iskelenin iki adet İki tarafa kurulu yevmiyesinin 6.000 TL'den 24.000 TL olduğunu söyleyip. Sıva tadilatını yama şeklinde yapıp sadece merdiven üzerinde alçı bir torba çimento ve kumdan Yama Yama yapıp kötü şekilde bırakmıştır. Yapılan anlaşma doğrultusunda yerlerin parkeleri yapılmamıştır. Mutfak dolabını gri istediğim halde mutfak dolabı beyaz iç ölçüleri birbirini tutmadan kapakları getirmedi mutfak tezgah mermerleri getirilmedi mutfak ara fayansı buzdolabı arkası ankastre bulaşık makinesi arkası yapılması gereken fayansların hiçbiri yapılmadı banyo Hilton lavabo duşakabin yapılmadı banyo tavanı boyanmadı kapı altı eski fayans halin duruyor pencere sökülen pencerem takılmadı banyoda olan boru çukuru kapanmadı. Tuvalet asma tavan yapılmadı. Banyodaki klozet En kalitesiz şekilde takıldı. Normal tuvaletin Hilton lavabosu gelmedi asma tavanı gelmedi. Tuvalet sifon yeri eski boru duruyor hala tuvalet sifonu gelmedi Fayanslar arasında birer parmak mesafe. Takılması gereken Çeşme bataryasının iki boru Arasında 3 parmak mesafe. İşçilikten çok kötü şekilde yapılmış merdivene yapılan fayans kırık işçilikten çok kötü şekilde yapılmış merdivene yapılan fayans kırık. Merdiven en üst basamak halen karo şeklinde duruyor. 3 odanın parkesi yapılmadı. Duvar boyaları tavan boyaları yapılmadı kartonpiyer göbek lamba etrafı yapılmadı. Daha anlatamadığım birçok Ama birçok mağduriyetim Evim ço kötü şekilde bırakıldı İ***** C** Kardeşler tarafından maddi ve manevi büyük zarara uğratıldım bir an önce. Buna bir çözüm bulunup madde hasarımın bana geri iade edilmesine arz ediyorum. Ayrıca hiçbir şekilde mesajlarımıza aramalarımıza aramalarımıza cevap vermemektedir. Bir an önce zararımızı zı karşılamasını. İstiyoruz.

Aleyna sonuçtan çok memnun

24 Mart 2025 08:44
"Yeni bir kişi yönlendirdiler baştan aşağı tekrardan her yerin temizliği yapıldı. Her yer tertemiz oldu 🫧İ*** bey ulaştı bana kendisine teşekkür ediyorum 🙏🏼"
Yetersiz Temizlik Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Cilingirsepeti.com Mağduriyetim

04 Aralık 2024 01:16
Cilingirsepeti.com Mağduriyetim

10 Ağustos 2024 20:37
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Baylino Davetiye Asla Bu İnsanlarla İş Yapmayın

23 Aralık 2023 14:15