Ümit sonuçtan çok memnun

Yanlış Tahsilat Sonrası 40 Gündür İade Bekliyorum

Ümit
18 Aralık 2024 16:27

27.10.2024 tarihinde karışmış olduğum maddi hasarlı trafik kazası sonrası aracım Chery Omoda 5 in tamiri için Fethiye Yön Otomotiv Bayii-Servisine başvurdum. Sağ olsunlar hızlı bir şekilde işlem başlatıldı, dosya açıldı, eksper incelemelerini yaptı. Onayını verdi ve aracım tamir edildi. Sorun şudur ki Aksigorta İle Fethiye Yön Otomotiv servisi anlaşmalıymış. Sehven dosya anlaşmasız olarak açılmış ve tamir masrafları benden talep edildi. Ödediğim tutarın da bana 1 hafta içerisinde sigorta şirketi tarafından iade edileceği bilgisi verildi. Servis ile sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu fark edilince işler karıştı. Sigorta şirketinden; ''biz anlaşmalı olduğumuz için servise ödeme yapabiliriz, siz paranızı servisten iade isteyin'' yanıtı aldım. Yaklaşık 40 günü aşkın süredir Yön Otomotiv Chery Fethiye bayii-Servisinin benden hatalı olarak tahsil ettiği 73.790,39TL tutarı iade etmesini bekliyorum. Halen daha sağlıklı bir yanıt alamayıp bugün ödenecek yarın ödenecek şeklinde geçiştirmelerle uğraşıyorum. Çözüm alamazsak yasal yollara da başvurumu yapacağım. Saygılarımla.

18 Aralık 2024 16:37 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Ümit E. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

18 Aralık 2024 16:38

Merhaba, Ümit E. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Dilerseniz bu süreçte 0850 480 74 72 numaralı hattımızdan destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

19 Aralık 2024 10:32

Merhaba, Ümit E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Chery Tamir Sorunu!

Erkin
19 Aralık 2023 18:36
Chery Tamir Sorunu!
Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Ferhan
12 Şubat 2024 14:40