Chery Yetkili Bayilerde Araç Yok!

Nuri
02 Mayıs 2023 21:33

Chery Türkiye ile yetkili en üst seviye kim ise bilgisi olsun. Araçları depolarına stoklayıp gelen müşteriye araç yok diyorlar. Chery yetkili satış bayisine gittim bayide lansmanda bile araba yok ama yan tarafta aynı firmanın 2. El satış yapan dükkanın önünde 6 adet Chery omoda duruyor. Bana simdi 250bin tl kapora ödediğim takdirde temmuz da veya ağustosta aracı alacağımı o gün şartlarında araç fiyatı ne ise onu ödeyeceğimi söyledi. Fakat takasta araç verirsem önceliğimin olduğunu söyledi yetkili şahıs.

profile profile
31 Ağustos 2023 19:33 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaban*** n., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye 0850 480 74 72

25 Eylül 2023 14:06

Merhaba Nuri K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

13 Ekim 2023 13:53

Merhaba Nuri K., Müşterimiz kendisi ile iletişime geçmemizi istememektedir. İletişim kurmak istediğinde bize 0850 480 74 72 numaramızdan ulaşabilir. Saygılarımızla, CHER TÜRKİYE

Fatih
Fatih

Merhaba Adana da Chery araç almaya niyetlendim neden araç yok deniyor bu nasıl bir saçmalık neden bayilik veriliyor olmayan araçlara yüksek fiyat veriliyor Adana dışında engelli indirimi fiyatlar daha uygun Adana bayimiz yüksek fiyat veriyor ve araç yok şu an deniyor

Samet
16 Şubat 21:48
Chery Omoda 5'te Şanzıman Arızası Ve 10 Gün Arabasız Bekleme
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro İle Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Esra