Chery Tiggo7 Pro Cam Tavan Su Alma Problemi

11 Şubat 2024 17:1126.434

29 Aralık 2023 tarihinde Chery tiggo7 Pro excellent paket araç aldım.
Chery Türkiye'ye yazdım ancak geri dönüş alamadım. Bu sebeple buraya yazıyorum. Aracımın sunroff cam tavanından su alıyor. Fotoğraflarda da gözüktüğü üzere perde kısmı ıslak ve nemli, cam tavanın altında da su damlacıklarını görebiliyorsunuz. Aracıma zarar gelmemesi adına acil bir geri dönüş talep ediyorum. İstanbul Anadolu lokasyonundayım. Desteklerinizi rica ederim.

12 Şubat 2024 10:39 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba Emre S., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

13 Şubat 2024 14:24

Chery Türkiye müşteri hizmetlerini bana ulaşamadıkları için bugün aradım. Kayıt altına aldılar ilgili bayi size ulaşacak dendi. Haber bekliyorum

13 Şubat 2024 17:09

Merhaba,Emre S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

14 Şubat 2024 22:53

Chery Türkiye iletişime geçtikten sonra 2. Gün aceavto bayii iletişime geçti. ( aracı aldığım bayii) telefonda Onur bey gayet yardımcı oldu. Hızlıca servis kaydı oluşturdu 15 Şubat perşembe günü yani yarın servise götürüyorum. Fitil, montaj ve su gider kanallarını kontrol edeceklerini ilettiler. Bakalım sonucu güncelleyeceğim.

15 Şubat 2024 14:42

Süreci hızlıca anlatayım. Chery Türkiye iletişime hızlıca geçti. 2. Günün sonunda da İstanbul Aceavto bayisinden Onur Yılmaz iletişime geçti. Kendisine çözümleyici yaklaşımından ve iletişiminden dolayı teşekkür ederim. Sunroof tarafında kanalların tıkalı veya bağlantı elemanlarında boşluk olabilir bilgisi verilmişti. Yapılan işlemler sonucu boşluk olduğunu (2 bağlantı elemanında) onların sıkılarak boşluğunun alındığı iletildi. Bakalım ilerleyen günlerde çözüp çözmediğini görüyor olacağız. Ek olarak da, aracı ilk hareket ettirdiğim sırada, 1. Viteste bir titreme vardı. Onun için de şanzımanı kalibre ettiler, o sorun düzeldi. Hızlı bir şekilde aksiyon aldıkları için teşekkürler.

24 Şubat 2024 11:58

Aracı bir hafta test ettikten sonra sonuç aynı. Sunroof’u hallettik dediler daha fazla ses gelmeye başladı burada su yürümesi olmaması lazım dedikleri yerde hala var. Şanzımandaki titreşime müdahale ettik kalibre ettik dediler titreşim hala devam ediyor ek olarak da servisten sonra arabanın ön bölümünden sanki disk sürtme sesi gibi bir ses geliyor

Yorumlar(6)

Ahmet
Şikayeti Çözüldü
14 Şubat 2024 16:11

Son durum nedir hocam bilgi verebilir misin? Bu durumun normal olduğunu düşünüyorum eğer içeriye doğru damlama vb. Yoksa, bende de benzer durum vardı ben önemsemedim, senden gelecek yoruma göre aksiyon alacağım bizleri de bilgilendirir misin?

Tümünü Gör

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery AracımdaKlimam Çalışmıyor!

Ali