Chery Tiggo 8 Pro'nun Akü Sorunu Ve Servis Zorluğu

Selçuk
20 Kasım 2024 23:27

2023 model Chery Tiggo 8 Pro aracım var ve henüz 14.000 km'de. Araç garantisi devam ediyor. Akü ilk marşta sabahları zor alıyor. Sonra akü işareti çıkıyor. Bu otomobil akıllı otomobil, ansızın çalışmasa ben ne yapabilirim? Kamu görevlisiyim, Manisa'da görev yapıyorum ve burada Chery bayisi yok. En yakın bayi İzmir Bornova'da. Servise sordum, aracı getirip bize 1 gün bırakmanız lazım dediler. Fakat görevim hassas olduğu için gidemiyorum. Daha önce H*** kullanıcısıydım, aynı sorunu yaşadım. Servis, İzmir'den gelerek Manisa'da bulunduğum adreste sıfır akü ile değişim yaptı, ücretsiz ve sonra hiçbir sorun yaşamadım. Bu sıkıntıyı hem garanti şartlarına sadık kalma, hem de müşteri memnuniyeti adına Chery Türkiye'den talep ediyorum. Lütfen bu sorunuma bir çözüm bulsunlar.

21 Kasım 2024 08:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Selçuk Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

LPG Nedeniyle Akü Garantisinin Reddedilmesi Mağduriyet Yaratıyor

Abdülkerim sonuçtan çok memnun

Chery Servisinde Yedek Parça Sıkıntısı Ve İlgisizlik

Abdülkerim
27 Mayıs 2025 09:46
"YETKİLİ servisle bir ÇOK görüşme yapmama rağmen sorunumu ÇÖZME yolunda ÇABA göstermediler ne ZAMANKİ ŞİKAYETVAR sitesine sıkıntımı yazdım Chery Türkiye devreye GİRDİ ve problemim ÇÖZÜLDÜ ÖZELLİKLE ŞİKAYETVAR'A teşekkür ediyorum İLGİLERİ İÇİN sonrasında Chery Türkiye'YE teşekkür ediyorum İLGİ ve alakalrı İÇİN sürecin TAKİPÇİSİ oldular her an"