Ali sonuçtan memnun

19 Temmuz 2024 11:37
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Gönye otoya sıfır Balıkesir karahanlılara teşekkür”

Tiggo 7 aracıma 3 Mart tarihinde, 20 günlük iken, arkadan ticari aracın çarpması neticesinde ufak bir hasar meydana geldi. Bu hasarda aracımın sol arka tampon kısmı ve sis farı kırıldı. Bayram tatili derken yaklaşık 1 ay parça bekledim ve sonrasında aracım onarıldı. Buraya kadar her şey normaldi ancak aracı aldığımda arka tamponun yerine tam oturtulmadığını, hasarla alakası olmayan sağ taraf dodik kısmının kırıldığını ve silikonla onarılmaya çalışıldığını gördüm. Ancak servis, 20 günlük aracıma onarırken kendi verdiği hasarı telafi etmek yerine tekrar silikon yapıp değiştirdik diye aracı bana verdi. Birkaç zaman sonra silikonlu dodik kendiliğinden silikonları attığından tekrar düştü. Bunun üzerine parçayı kendim 375 TL vererek aldım ve dışarıda yaptırmak zorunda kaldım. Şimdi burada Bursa Chery Gönye Servisi'ndeki bu parçayı kıran ustayı, sonrasında ilgisiz davranan Gönye Servisi'ni ve defalarca yazdığım Chery Türkiye'yi kutluyorum, müşterilerine verdikleri değer için! Satışta birinci olduk diye paylaşan Bursa Gönye Bayisi, bir de servisle alakalı çalışmalarınızı ve müşteri memnuniyetini sorgulasanız herhalde sınıfta kalırsınız. Zira 15. bakımında da aracın motor üst kapak vidalarını sıkmadan bırakmışlar ve aracı bu şekilde teslim ettiler. Chery Türkiye de bu duruma sessiz kalıyor. Araç güzel ancak servislere çeki düzen verilmesi gerekiyor. Böyle güzel bir araca yakışmayan bir durum, sadece yazıklar olsun diyorum. Chery Türkiye konuyla ilgilenmiyor; Türkiye'de servis sıkıntısı ve bakım sorunu var.

19 Temmuz 2024 13:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Ali E. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Temmuz 2024 17:28

Merhaba, Ali E. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

07 Ağustos 2024 15:50

Merhaba, Ali E. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Telefon numaranız kapalı olabilir. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

07 Ağustos 2024 15:53
Chery Tiggo 7 Servis Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Aracıma bu seferde kaputuna zarar verildi memnuniyet çerçevesinde yapılan boya koruma sırasında şimdi de muhatap bulamıyoruz bu nasıl bir hizmet sağlam verip hasarlı almak yazıklar olsun

07 Ağustos 2024 16:04

Merhaba, Ali E. İletmiş olduğunuz görsele istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

07 Ağustos 2024 16:59
Chery Tiggo 7 Servis Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Boya koruma sırasında verilen kaput hasarı fotoğrafları

07 Ağustos 2024 17:03

Merhaba, Ali E. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

10 Ekim 2024 16:16

16 Ocak 2025 19:06

Bursa gönye otomotivin veremediği hizmeti ve zararı Balıkesir Karahanlılar verdi teşekkürler

16 Ocak 2025 19:08

Gönye otoya sıfır Balıkesir karahanlılara teşekkür

17 Ocak 2025 08:00

Merhaba, Ali E. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Hakan
28 Ekim 2024 03:13
Chery Tiggo 7 Pro: Onarım Süreci Ve Güvenlik Sorunları
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araçlarında Airbag Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Batuhan
25 Ekim 2024 01:19
chery-araclarinda-airbag-problemi-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-1.pdf
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Max'te 7 Ayda Paslanma Ve Yetersiz Servis Desteği

Samet
05 Mayıs 2025 02:17
Chery Tiggo 7 Pro Max'te 7 Ayda Paslanma Ve Yetersiz Servis Desteği
Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

Süreyya
29 Mayıs 2024 09:49
Selcuk sonuçtan çok memnun

Chery Araçta Yedek Parça Tedarik Sorunu

Selcuk
21 Şubat 2025 21:02
"Uzun ve stresli bir süreçti ama sorun 3 Nisan tarihi itibari ile giderildi. Başta Yetkili Servis Yüzbaşıoğlu Hasar Bölümündeki Gökdeniz Bey e, ve Chery Türkiye Müşteri Hizmetleri Merkezindekilere teşekkür ederim."