Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araçlarında Airbag Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

25 Ekim 2024 01:19

2023 Temmuz ayında şahsi kullanım maksadıyla tüm aile Bursa/Gönye bayisinden 4 adet Chery Tiggo 7 Pro Luxury paketi aracından satın aldık. Kendi aracım da 18/10/2024 tarihinde airbag arıza lambası yanmaya başladı. Bu durumdan dolayı 21/10/2024 tarihinde aracımı Bursa/Nilüfer Gönye servisine götürdüm. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ilgili bayi teknisyeni aracımın üretim esnasında çekilen airbag tesisatında problem olduğunu, tesisatta ek yerleri olduğunu ve bundan dolayı da tüm tesisatın komple değişmesi gerektiğini söyledi. Devamında bayi yetkilisi S**** Hanım da bunun için Chery Türkiye'den garanti kapsamında değişmesi için gerekli onayları aldıklarını ilettiler. Araç ile birlikte verilen garanti belgesini incelediğimde 13. ve 14. sayfalarda yazan bilgilere göre aracım ayıplı mal statüsüne girdiği için onarım yapılmasını kabul etmeyerek aracımın yenisiyle değiştirilmesini talep ettim. (Onarımı reddetme sebebim; yapılan bu işlem servis kayıtlarına geçecek, aracı satmak istediğimde aracım değer kaybına uğrayacak.) Bunun için de 21/10/2024 tarihinde Chery Türkiye'nin 0850 480 7472 numaralı hattını arayarak kayıt açtırdım fakat tarafıma hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı. Bugün Gönye Yetkili Servis Müdürü S**** Hanım, Chery Türkiye'nin değişim talebini reddettiğini tarafıma iletti fakat Chery Türkiye tenezzül edip de hala tarafıma ulaşmadı. Bu tarihe kadar kendi araçlarım haricinde en az 10 kişinin Chery sahibi olmasına sebep olmuşumdur. Ama anladım ki Chery pişmanlıkmış. Bundan sonraki süreçte bu sorunu hukuki yolla çözmekten başka bir çarem kalmadı. Merak etmeyin ki Chery sahibi yaptığım insan sayısının 10 katı kadar Chery almaması için sebep olacağım insan olacak.

chery-araclarinda-airbag-problemi-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-1.pdf
profile profile
25 Ekim 2024 09:10 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Batuhan O. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

25 Ekim 2024 11:23

Merhaba, Batuhan O. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

31 Ekim 2024 00:29

Bugün genel merkezden tarafıma geri dönüş yapıldı. Komple airbag tesisatı değişecek bir araba değer kaybına uğramazmış öyle söylüyorlar. Bu yüzden değişim red edilmiş. Kesinlikle sattıkları arabanın arkasında durmuyorlar.

31 Ekim 2024 15:18

Merhaba Batuhan O. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Ömer
Ömer

Reis sorunu halletin mi aynı sorun bende de var ne yapmam gerekir

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Otomobilde Erken Dönem Arızalar ve Yetersiz Servis Deneyimi

Şenol
31 Ağustos 2025 13:02
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
24 Eylül 2024 15:29
Chery Sıfır Araçta Boya Hatası Ve Değer Kaybı Sorunu
Yetiş sonuçtan hiç memnun değil

Yetiş
15 Ekim 2024 23:30