Hakan
28 Ekim 2024 03:13

1 ay önce kaza yaptığım Tiggo 7 Pro aracımın İzmir hmt bayinde onarımına hala başlanmadı. Kasko şirketinden ikame aracı 30 gün olarak aldım, ancak bayi bu süre içerisinde onarıma başlayamayacağını ve yerine ikame araç vermeyeceklerini iletti. Kaza hızım 20, karşı tarafın hızı 40 olmasına rağmen şasi kayması ve motor kulağı kırılması yaşadım. Özetle, tenekeden bir araba ve sıfır memnuniyet; sadece satış odaklılar. Aracın donanımı ve fiyatı cazip geliyor ama olası kaza durumunda bin pişman oluyorsunuz. Servisteki ustalar bile bu kazadan bu hasar nasıl çıktı diye şaşkınlıklarını paylaştılar. Aracın hatalı olabileceğinden şüphe duydular. Bu durumu hem bayiye hem de müşteri temsilcime anlattığımda tek yapılan kayıt oluşturmak, çözüm yok. Aracımın heyet tarafından incelenmesini, belki hatalı olarak bana verildiğini, çünkü kaza fotoğraflarından da anlaşılacağı gibi bu kazadan şasi oynaması beklenmediğini defalarca ilettim. İkame araç konusunda da destek olunması gerektiğini defalarca dile getirdim, çözüm maalesef yok. Servis ağı sıfır, satış personelleri çok başarılı bir firma diye Chery'yi özetleyebilirim.

profile profile profile
28 Ekim 2024 10:09 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Hakan Ö. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

28 Ekim 2024 11:24

Merhaba, Hakan Ö. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Abdullah
Abdullah

Elin Korelisi yazılım güncelleme sorunları için bile 3 ayda 1 Türkiye'ye geliyor. Bunlar da hizmet sıfır. Ucuz etin yahnisi sanırım.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Chery'nin Parça Tedarik Kabusu!

Erkan
13 Mart 2025 11:07
Chery'nin Parça Tedarik Kabusu!
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Chery Türkiye Ve İzmir Hmt Motorlu Araçlar Hakkında Şikayet

Yaşar