Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 23:20

Eşim, Chery tiggo 7 Pro aracı ile 17 Şubat'ta lastiğin patlaması sonucu site içerisindeki demir engellerin üstüne çıkarak aks, salıncak, rot başı gibi parçaların hasar görmesine neden oldu. O tarihten bu yana (4 Nisan) aracım hala teslim edilemedi. Kaporta aksamı olmamasına rağmen aracım hala onarılamıyor. Distribütör kötü hizmet veriyor. 'parçalarınız geliyor' diyerek beni oyalıyorlar ancak ne gelen var ne giden; hala eksik parça var. İşleri sadece araç satmak; sonrasında işin arkasında duran yok.

04 Nisan 2024 12:19 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Emre K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

08 Nisan 2024 17:41

Şikayetim hiçbir surette çözüme ulaştırılmadı yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım cheryden araç alınmaz aracımın 12 ay kredisi var sağ olsunlar kredinin 2 ayını aracı kullanmadan ödeyeceğim ama kredi bittiği gibi satış ilanına koyup ilanınıda burada paylaşacağım. Sıfır çözüm tebrikler

08 Nisan 2024 17:45

Merhaba, Mehmet K. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

08 Nisan 2024 18:13

Neyim cevabını veriyorsunuz anlamıyorum ki sizden 52 gün geçmiş olmasının verdiği mağduriyetimle bayramda ikame araç talebinde bulundum onu da karşılamadınız hala neyin değerlendirilmesi? İnsanları geçiştirmeyin 52 gün olmuş bu kadar mağdur edilmez bir müşteri

09 Nisan 2024 08:28

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Cherry Tiggo 7 Pro: Yedek Parça Bekleyişi Mağdur Ediyor

Tayfun
08 Ekim 2024 08:40
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
17 Temmuz 12:29

Hakan
28 Ekim 2024 03:13
Chery Tiggo 7 Pro: Onarım Süreci Ve Güvenlik Sorunları

Chery Tiggo Parçası Gelmedi!

07 Ocak 09:10
Chery Tiggo Parçası Gelmedi!
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Parça Tedarik Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Çağla