Naciye sonuçtan çok memnun

Chery Araca Güvenerek Binemiyoruz

17 Mayıs 2024 19:58

Silivri Çetaş bayisinden 16.05.2024 tarihinde sıfır Chery Tiggo Pro7 araç aldım. Aldığım ilk gün tüm kontrollerin yapıldığını söyleyerek aracı teslim ettiler. Ancak akşam evime dönerken sol ön tekerlekten ses geldiğini fark ettim ve neredeyse kaza yapıyordum. Çünkü tekerleğin bijonları yerinden çıkmak üzereydi ve elimle bile çevirebilecek kadar gevşekti. Hemen diğer tekerlekleri kontrol ettiğimde sağ ön tarafta da gevşeklik olduğunu gördüm. Yol yardımıyla servise geri götürüldü. Arabada tüm ailem vardı ve tekerlek yerinden çıkıp hepimizin hayatını tehlikeye atabilirdi. Servis, bunun neden olduğunu anlam veremedi ve tamir edildi. Umarım böyle bir durum tekrar yaşanmaz. Ancak artık aracı güvenerek kullanamıyorum.

profile profile profile
18 Mayıs 2024 09:29 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Naciye K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

18 Mayıs 2024 11:00

Merhaba, Naciye K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

20 Mayıs 2024 12:40

Hem Chery müşteri hizmetleri hem de Çetaş Yetkili Servis çalışanları oldukça güler yüzlü ve hızlı bir şekilde problemimizi çözdüler. İşlemden birkaç gün sonra tekrar kontrole çağırıp aracımızı kontrol ettiler. Umarım tekrar aynı şeyi yaşamayız. Teşekkürler Chery teşekkürler Silivri Çetaş Çalışanları 🌸

29 Mayıs 2024 20:44

Merhaba, Naciye K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Bahar
Bahar

Merhabalar ben de bu hafta sonu o bayiden araba alacağım şu an memnun musunuz acaba bir problemi var mı aracın?

Chery Bayisi İle Yaşanan Tekerlek Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Gökhan