06 Mart 2024 00:30

Chakra araba kokusu sıfır arabamı kusurlu hale getirdi. Ucuz bilinmedik bir şey almayayım dedim 'sözde' kaliteli organik ürünler üreten yerden 230 liraya aldığım araba kokusu arabamın torpido tarafını eritti resmen neye uğradığımı şaşırdım bir koku nasıl bu hale getirebilir. Bir sürü şikayet var bu şekilde daha 1 ay olmadı arabamı aldım ve bu halde! Gerçekten çok yazık bu kadar şikayetiniz var madem ki içeriğini değiştirin bir koku arabamı ne hale getirdi ya nasıl olabilir maddi zararımı karşılamanızı istiyorum! Hem sizden ürün alıyoruz hem de bizi mağdur ediyorsunuz nasıl olur anlam veremiyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım şişe kapağı açık değil bana bu bahanelerle cevap vermeyin. Kapağı açık olsa şişe tamamen boşalır. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

06 Mart 2024 08:16 (Şikayetten 7 saat sonra)
07 Mart 2024 09:27

Bana mail üzerinden geri dönüş sağladınız. Bu ürünün kullanma talimatı var ahşap kapak sıkıca kapalı olacak, dik konumda asılıp her halükarda ‘damlar’ ve damlarsa aracınıza zarar verir diye talimat hazırlamış ve böyle kullanma talimatı olduğundan hukuken bir şey yapılamıyormuş. Siz insanları maddi ve manevi zarar uğratıyorsunuz. Bunu bile bile yapıyorsunuz. Bundan adeta zevk alıyorsunuz çünkü neden siz para kazanıyorsunuz müşteri memnuniyeti, müşterinin uğradığı zarar umrunuzda değil umurumuzda olan cebinize giren para. Ben kullanma talimatını okumadım, böyle bir risk olduğunu bilsem ürünü alıp asla araba asmam. Ki ben mağazadan aldım mağaza çalışanlarınıza insanları bilgilendirmelerini öğretmeniz lazım. Ki insanlar güzel koku diye mağdur olmasın. Bu ihtimali kime anlatırsanız anlatın o ürününüz satılmaz. Ben aracımı park ettiğimde bir şey yoktu, sabah aracıma binince fark ettim. Bekçi tutmam lazım o halde başında damlarsa aracıma zarar verir hemen silmen gerekiyor diye. Sizin bu kullanma talimatınız sadece saçmalık başka bir şey değil. Her yerden sizi şikayet edeceğim insanlara zarar vermenize izin vermeyeceğim. Siz para kazanacaksınız diğer biz mağdur olamayız bu ürünü satıştan kaldıracaksınız!

Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan

12 Ekim 2023 13:11
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
23 Ağustos 2023 09:35
"Firma çok kısa sürede geri dönüş yapıp sorunu halletti teşekkür ederim"
Chakra Araç Kokusu Eksik Ürün Gönderimi
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
06 Nisan 2025 22:46
"Chakra müşteri hizmetleri hemen tarafıma dönüş sağlayarak yardımcı oldular, kendilerine hızlı dönüşleri ve Maltepe Park çalışanlarının çözüm odaklılığı için teşekkür ederim."
Chakra Kokusunun Hayal Kırıklığı: Kokmayan Çubuklar
Chakra Kokusunun Hayal Kırıklığı: Kokmayan Çubuklar