Görkem
11 Ocak 2024 23:21

31 Aralık 2023 tarihinde Metropol AVM Chakra'dan çok beğenerek aldığım oda kokusu, hiçbir şekilde kokmuyor. 10 gün olmadan mağazayı ve müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Kozmetik ürünlerde değişim veya iade olmadığını söylediler. Ürünün likitinin 1 yıl gideceğini söylediler ancak 10 gün geçmeden likitin 1/4 ü azaldı. Anlamsız bir şişeye sırf dekor olsun diye para vermedim. Sorunlu bir ürün apaçık belli. Zerre koku gelmiyor kapağı açıp içine kadar burnunuzu sokmanız gerekiyor. Kaldı ki kullanan arkadaşlarım var bütün eve yayılan hoş bir kokusu var normalde. Ürünün problemli olduğunu bilerek yardımcı olmamaları ayrı bir özensizlik. Ürünün iadesini ya da değişimini talep ediyorum. "Chakra" oda kokusundan şikayetçiyim.

11 Ocak 2024 23:31 (Şikayetten 9 dakika sonra)
02 Şubat 2024 09:48

Sayın Tüketicimiz; Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz telefon numarasından size ulaşamıyoruz. Tüm başvurularınız için Chakra Müşteri Hizmetleri departmanı hizmetinizdedir. Saygılarımızla.

Rüveyda sonucu yetersiz buldu

08 Ağustos 2023 12:56
Dervişe sonuçtan çok memnun

Dervişe
28 Şubat 2024 16:17
"İyi şekilde iletişim kurabildiğimiz bir görüşme sağladık, yaşadığım durum hakkında yeterli empati kurularak markaya olan memnuniyetimin devam edebilmesi adına alışveriş çeki tanımlandı. Teşekkür ederim."
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
28 Ağustos 2024 19:32
Chakra Değişim Değişim Yapmıyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Chakra Mağazasında İade Sorunu

Merve