Ahmethan sonuçtan hiç memnun değil

Ahmethan
09 Aralık 2024 15:57

Merhaba,
19.10.2024 tarihinde Ataşehir bayiden teslim aldığım motorun rodaj süresince direksiyonunda hafif bir titreme mevcuttu. 09.11.2024 tarihinde Ataşehir bayide rodaj Bakımını yaptırdım ve servise bu direksiyondaki titremeyi söyledim. CFMOTO 650MT 'lerde lastiklerin balanssız gelebildiğini söylediler. Daha sonra rodaj bakımından sonra motorun hızı arttığı için titremenin ve sallanmanın çok fazla arttığını fark ettim balanstan yaptığını söyledikleri için 16.11.2024 tarihinde balans attırmak için 1150km'de balansçıya gittim lastik makineye takıldığı an ön lastiğin kusurlu olduğu söylendi. Hemen aynı gün Ataşehir'de bulunan servisinize gittim. Burada lastiğe işlem yapamadıklarını söylediler ve beni aynı isim altında Başakşehir'de bulunan servislerine yönlendirdiler yine aynı gün içerisinde bu servise gittim ve orada bulunan yetkililer tarafından.
Lastiğim incelendi ve lastiğin döndükçe sektiği bir yerinde yamukluk olduğu tespit edildi. Garantiden iş emri açılacağını söylediler.

16.11.2024 tarihinden beri geri dönüş bekliyorum. Servis haber gelmediğini beklemem gerektiğini söylüyor. Araç bu şekilde can güvenliğimi tehlikeye atıyor. Servise ulaşmaya çalıştığım 10 seferin 2 tanesinde zar zor ulaşıyor ve neredeyse 1 aydır geri dönüş alamıyorum.

Tarafıma satılmış olan ayıplı mal ile alakalı daha önce markaya yazdım. Arayacaklarını söyleyip hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar.

Sorunumun en kısa süre içerisinde çözülmemesi durumunda Tarafıma satılan ayıplı mal ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildirir. Garanti şartlarınızda bulunan ayıplı malın ayıbının giderilmesi giderilemiyorsa misli ile değişimi maddesini tarafınıza hatırlatırım. Bu maddeden marka ve markanın satışını gerçekleştiren bayiniz sorumludur. En kısa sürede dönüşlerinizi rica ediyorum.

16 Aralık 2024 18:09

2024 CFMOTO 650MT 19.10.24 Tarihinde teslim aldığım Motorumun gidonun da titreme fark ettim. 09.11.2024 tarihinde Rodaj bakımında İstanbul Ataşehir'deki yetkili bayide durumu belirttim motorun fabrikadan balans yapılmadan gelebildiğini bundan dolayı olabileceğini ilettiler. Daha sonra rodaj sonrası hız arttığı için titremenin daha fazla arttığını fark ettim ve balans yaptırmak için 1150km'de 16.11.2024 bir lastik istasyonuna gittim. Burada motorumun Pirelli Angel gt. Gran Turismo Ön lastiğinin fabrikasyon bozuk olduğunu öğrendim. Lastikte sekme ve yalpalama mevcut. Daha sonra aynı tarihte Markanın Rodaj bakımını yaptırdığım Ataşehir şubesine gittim burada lastik için işlem yapılamadığını söylediler beni daha sonra Aynı bayinin Ataşehir şubesine yönlendirdiler buraya gittiğimde lastiğim kontrol edildi ve lastiğin bozuk olduğu onaylandı ve fabrikaya lastik talebi geçildi. Süreç çok uzadığı için umaya yazdım ve talebimin gözükmediğini iletti akabinde servis talepte sistemsel bir problem olduğunu talebin tekrar açıldığını ilettiler.

Bugün tarafıma garantiden talebimin onaylandığını yeni lastiğin gönderildiği iletildi servisi aradığımda gönderilen lastiğin motorumun üzerinde gelen "Pirelli Angel gt. Gran Turismo" lastik olmadığını ebatlarının doğru fakat lastiğin yanlış gönderildiğini söylediler gönderilen lastik "cst Marka adreno model" gönderilen lastik hamur yapısı, özellikleri ve kalite olarak benim motorumun üzerinde olan lastiklerle emsal değildir ve çok kötü lastiklerdir. Lastiğin kötü olduğu ve motorumun üzerindeki lastikle alakası olmadığıda servis tarafından belirtilmiştir ve göz önündedir. Cf Motor Ülke Distribütörü Uğur Motorlu Taşıtlar firması ile yapmış olduğum görüşmelerden hiçbir sonuç alamamaktayım. Sorunuma yardımcı olmamakla birlikte piyasada kalitesizliğiyle ün üretim tarihi 2017 olan hayatımı tehlikeye atacak niteliktedir.

Ben bu motoru alırken genel olarak bütün özelliklerini göz önünde bulundurarak yani üzerindeki iyi marka lastikler ve yan çantalarını değerlendirerek satın alma yaptım. Şu an marka bana satış bedeli olarak bile neredeyse 4/1 i fiyat olan, kalite olarak çok kötü olan bir lastiği gönderiyor.

Cf motor yetkilerinden, Oktay Motor'dan ve Pirelli Türkiye'den destek ve sorunumun çözülmesini rica ediyorum. Gelen lastik görseli ve bozuk olan lastiğin videosu ekte yer almaktadır.

Ek
profile profile
09 Aralık 2024 16:56 (Şikayetten 59 dakika sonra)
Ahmethan
11 Aralık 2024 10:43
Motorun Direksiyonundaki Titreme Ve Ayıplı Mal Sorunu

Uma tarafından kendi sistemlerinden yazmama rağmen aranmamıştım. Şikayet var üzerinden talep oluşturduktan sonra sinem hanım tarafından arandım. Bana sistemde işlemimle alakalı talebimin gözükmediğini belirttiler. Bende servis ile görüşmelerimin olduğunu mesajlar ile işlem açtıklarını söylediklerini servisin o halde yalan beyanda mı bulunduğunu belirttim. Hanım efendi ben böyle bir şey söylemedim bizde gözükmüyor dedi. Servisiniz işlem açmadığı halde işlem açtığını söylüyor ve ben bununla alakalı 1 aya yakındır bekliyorum diyorum, arayıp servisinizle görüşün o zaman bana yanlış beyanda bulunmuşlar diyorum. Yöneticiler Antalya'da bayi Toplantısında dönsünler ilgilenirler diye geri dönüş alıyorum. Dün o**** m**** Başakşehir servisinizi konuşmadan sonra aradım açmadılar. Bugün Mesaj atıp işlem gözükmediğini söyledim aşağıda eklediğim şekilde trajikomik bir mesajla karşılaştım. 16.11.2024 tarihinden beri geri dönüş bekliyorum. Hala sorunum çözülmüş değil. İvedilikle geri dönüş bekliyorum. (hala)

CFMOTO 650MT Samandıra Ve Vites Sorunu!

Murat
06 Aralık 2023 12:38
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
02 Ocak 17:52
Motosiklet Arızası Ve Garanti Sorunu
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Servisinde Kayış Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Gökhan
19 Mart 09:43
Oğuzhan sonuçtan memnun

Oğuzhan
04 Aralık 2024 14:02
"Biraz uzun sürdü ancak süreç sonunda marka olduklarının mallarının arkasında olduklarını kanıtladılar. Emeği geçen herkese teşekkürler."
Yeni Motorumun Lastik Sorunu Çözülmüyor!
Tayyip sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Kalan Motor Arızası Ve Yüksek Masraf

Tayyip