CFMOTO 650MT Samandıra Ve Vites Sorunu!

Murat
06 Aralık 2023 12:38

CFMOTO 650 MT 2022 model motorumun benzin göstergesi sorunu var, alındığı günden beri devam etmekte. Ataşehir Oktay Motor'a götürdüm, garantiden parça istendi. Parçam tam olarak 2 ay sonra geldi. Bu sırada motorumun arka çanta demiri ile ilgili bir sorunum vardı, onu yaptırmak için yine Oktay Motor Ataşehir'e götürdüm. Motorum orada 2 gün kaldı, sorunum sadece çanta demirimdi. Usta, 2 gün sonra motoru teslim ederken, bırakırken çalışan vites göstergemin de çalışmadığını söyledi. Çok şaşırdım, motor bendeyken böyle bir sorun yaşasam daha normal gelirdi ama serviste böyle bir şey yaşamak kafamda soru işaretlerine yer açtı. 'Neyse, olabilir. Bize denk geldi' dedim. Usta da aynısını söyledi, 'Zaten sana denk geldi' dedi. Konuyu uzatmadım, yine garantiden parça istemeye geldi. Aynı anda sipariş edilen samandıra ve vites göstergesi parçalarımdan samandıra ikinci ayda geldi. Üç ay olmasına rağmen vites göstergem parçası gelmedi. İki günde bir servise uğrayıp parçamı soruyorum, usta da kontrol ediyor ama hala gelen giden yok. Bu sırada benden daha sonra istenen tüm parçalar gelmekte... Motoru şu an kullanamıyorum. Benzin göstergesi yine çok sorun değil ama motoru kullanmak istediğim zaman, motor kendini boş viteste görmediği için çalışmıyor. Bugün, 06.12.2023 tarihinde, az önce ustanın yanındaydım. Tekrar telefon numaramı aldı ve gün içinde geri dönüş yapacağını söyledi. Usta ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama bir yerde büyük bir memnuniyetsizlik oluşuyor.

06 Aralık 2023 13:01 (Şikayetten 22 dakika sonra)

26 Nisan 2024 23:04

Sinan
24 Haziran 2023 15:57
Murat sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 650NK Sıfır Araç Gösterge Ve Akü Arızası

Murat
30 Eylül 2023 17:36

CFMOTO 250sr Vites Göstergesi Sorunu Ve Parça Bekleme Mağduriyeti

Muhammed
23 Ağustos 2024 00:29
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
13 Ekim 2023 20:12