Taha sonuçtan çok memnun

Mondial Motor CFMOTO MT800 Touring Motosiklet Sahiplerine Söz Verilen Hediyelerin Gönderilmemesi Üzerine Şikayet

30 Aralık 2023 14:55
Taha'nın Teşekkür Mesajı
“Motoru satın aldıktan 9 ay sonra elime ulaşmış oldu ama yinede teşekkür ederim”

10 Mayıs 2023'te CFMOTO MT800 Touring motosiklet satın aldım, yaklaşık 2-3 hafta geçti. U*** M****** A******'dan beni aradılar, memnuniyet anketi yaptılar. Ardından bu motor sahiplerine hediye gönderdiklerini ve bana da göndermek istediklerini söylediler. Adresimi verdim ancak bir süre geçti. Bayram yoğunluğu nedeniyle gecikme yaşandığını ve hemen göndereceklerini ilettiklerinde tekrar aradım. Ancak aylar geçmesine rağmen ne hediye geldi ne de bir geri dönüş oldu.

02 Ocak 2024 08:56 (Şikayetten 2 gün sonra)
Taha
Taha
04 Ocak 2024 14:11

Motoru satın aldıktan 9 ay sonra elime ulaşmış oldu ama yinede teşekkür ederim

Sağ

Kask büyük mü küçük mü

Şikayeti Çözüldü

Hocam kask mini mi, kedi kaskı mı yoksa yetişkin kaskı mı verdiler

İsmail sonuçtan çok memnun

CFMOTO Uğurlu Motordan Hediye İçin Aramadılar

01 Şubat 2024 20:59
"Uğurlu Motordan ertesi gün telefon geldi. Bu anlamda teşekkür ederim hızlı dönüş için. Yalnız bir yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem. Motosikleti Aldığım bayinin bize bir hediye verilmesi hususunda taahhüdü olmadı. Daha önce de şikayet sonrası teferruatlı sorulara verdiğim cevapta söylediğim gibi 800 modelli araç alımında kask verileceği gerek sosyal medyadan gerekse de müşterilerden edindiğim bilgi doğrultusunda, gerekse de 600 bin küsürlük bir alış verişte şirketin modeli Türkiye pazarında tanıtımı hususunda şanını gösterecek bir hediyesi, ücret kampanyası dışında memnuniyetini göstertecek materyalleri olmalı şeklinde serzenişti. Zira daha önce piyasaya girmemiş bir motosikletin yüklü alımı bu. Neyse tekrardan teşekkürlerimi sunarım hızlı dönüş ve telefondaki nezaketli müşteri temsilcisinden dolayı. Adresimi aldılar dönüş yapılacağı söylendi."
CFMOTO Uğurlu Motordan Hediye İçin Aramadılar
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
11 Şubat 2024 17:50