Bahtiyar sonuçtan çok memnun

CFMOTO Yeni Motosikletimde Bakım Sonrası Arıza Şoku

07 Aralık 2024 21:38
Bahtiyar'ın Teşekkür Mesajı
“Marka ürününün arkasında durdu Teşekkür ediyorum”

Ben de CLX-250 model motosiklet aldım. Motosikletimi 815 km'de ottoman Gebze yetkili servisine rodaj bakımına götürdüm. Yağ, yağ filtresi, her şey artık ne yapılıyorsa yaptılar, alıp evime getirdim.

13 km sonra motor arıza lambası yandı. Sıfır alınan bir motosikletin bakım yapıldığı gün 13 km sonra böyle bir sorun çıkarması, CFMOTO markasına güvenen kullanıcıları mağdur ediyor.

Keşke gönül rahatlığıyla motosikleti kullanabilseydim. Şu an tüm güvenim sarsıldı, ayrıca radyatörün arkasında bulunan bağlantı soketlerinin de yerleştirilmesi gereken yuvalara takılı olmadığını gördüm.

08 Aralık 2024 17:23

Ben motorumu servise rodaj bakimi yaptırana kadar hiçbir sorun yoktu simdi motor arıza lambası yanıyor daha motor 900 km de ayrıca alttan baktığımda motorun radyatör montaj vidası eksik bağlantı soketleri takili ama yuvalara yerlelestirilmemis kendi elimle taktim takabildiklerimi yuvalara bu nasıl isçilik bu kablolar böyle kara düzen içine tıka basa sokuşturup motoru toplamışlar sıfır fabrika ömrümde böyle bir şey görmedim bütün güvenim sarsıldı motora

08 Aralık 2024 17:25
CFMOTO Yeni Motosikletimde Bakım Sonrası Arıza Şoku

Bu da resmi

09 Aralık 2024 10:27 (Şikayetten 1 gün sonra)
09 Aralık 2024 18:43

Bende CFMOTO CLX 250 aldım cumartesi günü 07.12.2024 te 1000 km öncesi rodaj bakimi için servise gittim Gebze ottoman servis çok ilgilendi Allah razi olsun servisten şikayetim yok fakat daha 930km de olan motorumda garajda muhafaza etmeme rağmen şaselerde paslanmalar zincirde paslanmalar tespit ettik. Ciddi kaygılarım var üzerinde can taşımayı hedefleyen bir marka böyle bir şey nasıl yapar bu sase resmen çürüyor hem de yagmur görmeden... Bunu servise paylaştığımda bana paslandıkça vd40 sıkmamı dis fırçasıyla temizlememi söyledi fabrikaya iletildiğini herk3sin şikayet ettiğini ama asla bir çözümü olmadığını söyledi özellikle kaynak yerleri hep pas tutmuş durumda zincirde aynı şekilde 300km de bir motul temizleme spreyi ve yağı kullanmama rağmen zincirde paslı kullanılan malzeme ciddi kalitesiz her an kopup bacağımı mi koparır korkusuyla motora biniyorum ayrıca radyatör koruması yok on teker radyatöre çamur ve tas atmakta delinecek diye motoru korkarak sürmekteyim. Ben ilk defa böyle şeyler görüyorum 2005 ten bugüne aktif motorcuyum arka fren maneti motor bloğuna değmekte ve oraya iz yapmış durumda herhangi bir düşme ya da eğilme söz konusu değil üretim hatası tamamen resimler ve videolar var ekte. On far uzunda da kısada da çok yakini göstermekte ayrıca motor arıza lambası kendi kafasına göre yanıp sönmekte ben bunu servise sorduğumda sorun yok cihazla söndürüyoruz cevabini aldım sonra internetten araştırmalar ile kendim radyatörün oradan baktığımda soketlerin takili ama montaj yerine monta edilmediğini sallandığını gördüm. Kendi elimle sabitleme yerine bir kaçını zorda olsa taktim. Derme çatma toplanmış durumda motorun komple sokulup yeniden toplamaları lazım resmen motora hiçbir güvenim kalmadı ben kesinlikle motorumun ya bastan toplanmasını ya da değişimini istiyorum firmadan şikayetçiyim üzerinde can taşıyor hiçbir güven duymuyorum inşallah gereken hassasiyet gösterilir.

27 Aralık 2024 10:42

Marka ürününün arkasında durdu Teşekkür ediyorum

Ahmet
29 Aralık 2023 12:07

Ahmet
15 Ekim 2023 20:27
Mert sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250 CLX Arıza

14 Kasım 2023 11:48

05 Kasım 2024 14:14
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
21 Ağustos 2024 21:14