Mert sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250 CLX Arıza

14 Kasım 2023 11:48

Dört ay önce hevesle aldığım CFMOTO 250 CLX motosikletimin kilometresi 1850'de olmasına rağmen motor arıza lambası yanıyor ve motor ısısı göstergesi gidip geliyor. Bu sorunu 500 kilometredeyken ve 1000 kilometredeyken de arada sırada yaşadım; motor soğuk olduğu halde fan gereksiz yere devreye giriyor. Şimdi ise bazen aniden duruyor. Sabahları çalıştırmakta zorlanıyor ve vites geçişleri sert bir şekilde oluyor. Bu sıfır kilometrelik makinenin bu sorunları çıkarması hiç normal değil. Memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum ve bu sorunların çözülmesini talep ediyorum.

14 Kasım 2023 17:11 (Şikayetten 5 saat sonra)

Yorumlar (5)

Ferdi
Ferdi

Aynı sorun bende oldu hocam var mı bir gelişme nasıl çözdünüz bilgilendirir misiniz?

Mert
Mert

Servise götürdüm yazılım attılar ama 20, 30 km sonra yeniden motor ışığı yanmaya devam etti

Çağrı

Dostum merhaba, CLX 250 serilerinde bu sorunun çözümü aracın beynine yazılım atılmasıdır. Başvurduğunuz servis aracınızın beynini fabrikaya yazılım için göndermelidir.

Alihan
Alihan

Hocam merhaba benim motorumda da aynı sıkıntı var durduk yere fan açıyor arıza lambası yanıyor sıcaklık değeri bir anda azalıp artıyor daha dün aldım 70 km de motor. Sıkıntıyı çözebildiniz mi

Çağrı

Merhaba, CLX 250 serilerinde bu sorunun çözümü aracın beynine yazılım atılmasıdır. Başvurduğunuz servis aracınızın beynini fabrikaya yazılım için göndermelidir.

Hasan
19 Haziran 2024 21:58