Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
27 Nisan 2024 12:14

06.03.2024 de aldığım 450 sr ilk gün daha 5 km olmuşken dışarıya antifriz sızdı ve her yerden duman çıktı. Ürün ile çok kötü bir deneyim yaşadım. Bu sıkıntıdan dolayı servise en az 10 kere götürdüm (ilk 5 seferden sonra başka bir servise) ancak motorumun sorunu hâlâ çözülmedi ve parça bekliyorum.

İlk gittiğim servis, motorda sorun olmadığını söyledi ve antifriz eksiltiyor, sürekli motor dışarıya damla damla sızdırıyor. Tekrar gittiğimde servise, nereden sızdırdığını benim bulmam gerektiğini, kendilerinin böyle bir vakti olmadığını iletti. Bu olaydan sonra başka bir servise gitmeye başladım.

Durumu anlatıp, sızıntının yerini de bulduğumu söyledim, tamam dediler ve motorum 4 gün serviste kaldı. Motorumu servisten aldığım aynı gün şikayetlerim devam etti. Servise ilettim bu durumu ve motora tekrar bakmadan parça sipariş ettiler. 25.03.2024 de sipariş ettiğimiz parça Türkiye'de olmadığı için yurt dışından gelecekmiş ve yasal süresinin 45 iş günü olduğunu söylediler.

Yani anlayacağınız, aldığım motora binemiyorum ve karşımda bir muhatap bulamıyorum. Motora her bineceğimde önce servise götürüp antifriz ekletmek zorunda kalıyorum. Motoru alırken markaya güvenmiştim ancak maalesef beklediğimden daha fazla sorun yaşadım.

29 Nisan 2024 08:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hüsnü
Hüsnü

Yamaha ya Honda ya laf atıp çinli övenlere ders olsun

CFMOTO 450 Sr Bayi Ve Motor Sorunu

Oğulcan
01 Nisan 2024 16:01

CFMOTO 450SR Yağ Soğutucu

Gürkan
18 Eylül 2024 14:20

CFMOTO Sr450 Radyatör Sıvısını Boşaltıyor.

Muhammet
16 Haziran 2024 19:39