Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Nk250 Motor Arıza

CFMOTO Nk250 Motor Arıza
19 Şubat 2024 15:39

2023 model NK250 motorumun sabahleyin arıza ışığı yandı, fakat hararet yükselmiyor. Bu durum için nasıl bir çözüm yolu önerebilirsiniz? Motora herhangi bir zarar vermiş olabilir mi? Daha önce de benzer bir sorun yaşamıştım; servise gitmiştim ve orada bağlantı yapılarak bir hata kaydı silinmişti. Ancak şu an yakınımda servis bulunmuyor, ne yapmam gerekiyor?

26 Şubat 2024 01:02

Yaklaşık bir hafta önce motor ışığını söndürme amacıyla servise gittim servis geçici bir çözüm sundu her zamanki gibi motor Işığım gece 12:30'da tekrar yandı aradan sadece bir hafta geçti yani bu durumun kalıcı bir çözüm yok mu ben neden bu durum yüzünden mağdur kalıyorum CFMOTO pişmanlıktır

19 Şubat 2024 15:46 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Alp
Alp

Dostum aynı sorunu yaşıyorum çözersen anlatır mısısn

Kanka servise gidiyorsun arka koltuğu çıkarıp bir şey bağlıyor kısa süreli çözüm sunuyorlar ama arada sırada tekrarlıyor yazılım atılması lazım diyorlar atın diyorum fabrika cihaz yollamıyor diyorlar fabrika arıyor cihazı yolluyucaz servis istesin diyor servis istiyormuş ama yollamıyorlarmış CFMOTO pişmanlıktır paraya kıyıp Yamaha Honda alınması çok daha mantıklı

Ahmet
05 Aralık 2023 13:19