Ceylan Yılmaz Couture Hayallerim, Param, Zamanım Ziyan Oldu

16 Mart 2024 06:14

C***** Y***** Conture
Aylar öncesinden 8.000 TL kapora verip randevu günü memleketten İstanbul a gittim yüzlerce kez aradığım halde ulaşamadım. Kişisel Instagram hesabından ulaştım verilen cevap sırayla dönüş yapılıyormuş. Ben kapora vermişim düğün günü yaklaşıyor ne sırayla dönüşü insanın aklı almıyor. Güvenim sarsıldığı için iptal ettirmek istedim kabul etmedi kumaşı alırsınız o zaman denildi. Kumaş da söylediği kalitede değilmiş başka gelinlikçilere sordum. İstemediğim kalitede kumaşı giymek zorunda kaldım başka gelinlikçiye diktirdim. Hata onlarda olduğu halde WhatsApp'ta benimle sert ve umursamaz konuşuldu. Hayallerim ziyan oldu çok üzüldüm çok ağladım.
Randevu günü yaklaşınca telefonlara bakmıyorlar, WhatsApp profil resmini kaldırıyor bir sorun varmış gibi bilerek yapılıyor sanırım.

Her genç kızın gelinlik hayali vardır ama benim bu hayalim bu kurum yüzünden gerçek olmadı çünkü verdiği kumaş kaliteli değildi. Günlerce Telefonlara bakmayıp ulaşılınca da rahat bir tavırla nasıl konuştular anlamak mümkün değil. Bunu yazma sebebim kimse benim gibi üzülmesin diyedir.

28 Mart 2024 15:56

Fenomenlerin güzel gösterdiği bir sayfaya inanmamak gerektiğini öğreniyorsunuz acı bir şekilde. Anlaştığınız fiyat dışında tekrar para istenildi benden dikilmeyen gelinlik üzerinden. Altı ay önce kaporayı verip anlaştım, düğüne üç ay kala memleketten İstanbul' a geliyorum yüzlerce kez aradım ulaşamadım. Parayı aldıktan sonra sizle iletişim kesiliyor. Dükkana gidiyoruz kapalı gelinlikleri ne zaman diyor çok şüpheli bir durum. Kişisel Instagram hesabından ulaşabildim kendisine. Şirket hattında problem olduğu söylenildi ki bu kimse ulaşılmasın diye yapılıyor sanırım güvenilir bir kurum bu sorunu hemen çözerdi. Benim tekrar beden ölçüm alındı fakat ben kendisine güvenemedim. Benden anlaştığımız ücrettin dışında tekrar para isteyebildi ortada dikilmiş gelinlik yok çok şaşırdım. Böyle anlaşamadık diyor ben anlaştığım fiyatı biliyorum. İptal ettiremezsiniz kumaşları alabilirsiniz dedi ve kumaşlar dediği kalitede değilmiş. Benim parama hayallerime yazık değil mi? Kuması güzel bir gelinlik giymek istemiştim, ama olmadı. Anlaştığımız fiyat içinde incili duvak ve eldiven vardı onları kargo ile gönderecekti fakat onları da göndermedi sağ olsun.

04 Temmuz 2023 21:02

19 Temmuz 2024 11:35
Damla__design (Instagram) Sipariş Verilen Elbiseyi Göndermedi
Eda sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2025 17:59
Ödememi Aldılar, Siparişimi Ve Mesajlarımı Yok Saydılar!
Ödememi Aldılar, Siparişimi Ve Mesajlarımı Yok Saydılar!
Berna sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 10:39

Yuzenevv (Instagram) Mağduriyeti