Veysel sonucu yetersiz buldu

Ceva Kargo Batman Telefona Bakmıyor

16 Mart 2024 16:18

Ceva kargo lojistik Batman şubesi kesinlikle net olarak telefonlarını açmıyorlar. Kargo vereceğim. Adreslerini bile bilmiyorum. Sormak için arıyorum ama telefonu açan yok. Defalarca aradım açan yok. Bu nasıl bir kargo şirketidir. Nasıl bir kurumsallıktır bu!

16 Mart 2024 16:42 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle sizlere doğru bilgi vermek adına CEVA Lojistik kargo takip numaranızı paylaşabilirseniz memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

17 Mart 2024 06:44

Trendyol iade kargom var. Kendim götürmek istedim. Adres sadece sağlık Mah yazıyor. Arayıp adresi tarif etmelerini isteyecektim. Ama 2 gündür telefonları açmıyorlar. Neden açmıyorlar. İnternette benim şikayetime benzer şikayetler var. Ceva şirketi bu şubeleri neden uyarmıyor. Markanızı bu şekilde temsil etmelerine bir cevabınız yok mu. Lütfen telefonları açmalarını ve müşterilere cevap vermeleri hakkında uyarmalısınız. Bu şekilde ise farklı kargolara gitmek gerekecek

18 Mart 2024 09:11

Değerli Müşterimiz, İade kodunuzu paylaşabilirseniz memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Şikayetiniz birimlerimize iletilecek olup, en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

18 Mart 2024 13:04

Değerli Müşterimiz, İlgili birimimiz tarafınız ile iletişime geçmiş ve bilgi aktarmıştır. İade kodunuzu iletebilirseniz, memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

20 Mart 2024 06:11

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Sorun çözüldü

Ceva Kargo Batman Şubesi İletişim Sorunu

02 Aralık 2024 15:26

11 Haziran 2024 18:32
İrem sonuçtan çok memnun

04 Temmuz 2024 15:39
Ceva Batman İş Yapmıyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 12:22
Ceva Kargo Şirketi Ürünümü Eve Getirmeden İade Etti