Samet sonuçtan çok memnun

Büyükçekmece Çetaş Çalışanlarının Saygısızlığı

12 Ağustos 2023 15:25
Samet'in Teşekkür Mesajı
“Nureddin Bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür.”

Büyükçekmece çetaş sıfır araç için aradı, y** diye biri ile görüştüm detayları konuştuk 2 gün sonra arayıp işlemleri yapmak için görüşmek istedim, a**diye bir kadın çıktı y** bey şu an başka biri ile görüşmekte not alıyorum size dönüş yapacak dedi. 2 saat sonra tekrar aradım y** bey bugün gelmedi dedi, sabah masasında demiştiniz şimdi yok diyorsunuz dediğimde kem küm etmeye başladı. Milletin hizmet aldığı kişiler bunlar... Ne kadar şikayet edilecek yer varsa edin, böyle kişilerden gına geldi artık.

14 Ağustos 2023 15:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla,

17 Ağustos 2023 14:28

Değerli Müşterimiz, Şikayet talebinize dair iletişim numaranızdan sizleri aradık ancak ulaşamadık. İletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla,

Samet
Samet
24 Ağustos 2023 12:45

Nureddin Bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür.

Baran sonuçtan hiç memnun değil

Araç Satışında İletişim Sorunu

01 Şubat 2025 16:07
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Çetaş Otomotiv Citroen Çetaş B. Çekmece Ayıplı Mal Sattı, Satış Sonrası Kaale Almıyor

29 Mayıs 2024 20:18

29 Kasım 2023 09:54