Ali sonuçtan hiç memnun değil

Çetaş Otomotiv Citroen Çetaş B. Çekmece Ayıplı Mal Sattı, Satış Sonrası Kaale Almıyor

29 Mayıs 2024 20:18

Çetaş Büyükçekmece'den Citroen C3 Aircross almış bulunduk. Daha bir iki saat olmadan aracın oldukça sesli çalıştığını fark ettim. Motor kapağını açtığımda motor korumasında vuruk ve çizikler olduğu çok bariz gözüküyordu, arka solda da bir yerde vuruk ve çizik vardı, ki diğer ufak tefek şeyleri saymıyorum. Neyse, satıcı Y. Bey'e dönüş yaptığımda satarken ki güzel tavırlar bir anda kayboldu, ilgilenmedi bile, sorun yoktur, başka bayiye götürüp baktırabilirsiniz, zaten sorun varsa bile araba değiştiremeyiz, garantisinden yapılır vs. Zaten resim, video her şeyi yolladım anında. Sıfır diye aldığım arabanın motoru nasıl vuruk olabilir? Bunu bana nasıl satabilirsiniz? Müşteriyle bu şekilde nasıl konuşabilirsiniz? Özür falan dileyin bari. Başka bir hanımefendi aradı sonra beni. A. Hanım Allah'tan daha düzgün bir üslupla iletişim kuruyordu. En sonunda istediğiniz zaman gelin gösterin diye anlaştık, ben de gitmeden bir gün önce geliyorum yarın dediğimde yarın ben yokum ama randevu almanız lazım, o da 15-20 gün sonraya ancak dedi. Sonraki gün geleyim dedim, ses çıkarmadı. Ama öyle konuşmamıştık falan dedim ama yapacak bir şey yok deyip engelledi herhalde beni. Çünkü 2 dakika önce yazıştığım kişi artık ulaşmamaya başladı. Ben nazik yaklaştıkça olaya iyice önem vermemeye başladılar. Ayıp, yazık. Benim yerime bir başkası olsaydı oranın altını üstüne getirirdi herhalde. Kullanılmış ya da bozuk araç sattılar resmen. 1.400 lira az mı bu zamanda? İkinci el almak istesem alırdım. Zaten alırken de aracı göstermediler, şu an burada değil otoparkta demişlerdi. Ayrıca bütün bayilerde satış temsilcileri mutlaka indirim yaparken Y. Bey, kredi indiriminin son günü olduğundan alıcı olduğumuzu da gördüğünden tek kuruş indirim yapmadığı gibi, bir de çoğu bayiden 3-4 bin lira fazla aldı. İkinci renge. Dahası aracı satarken yanında size hediye vereceğim, onu iki tane yaparım dedi, aracı aldığımız gün de kusura bakmayın veremiyoruz elimde olsa veririm dedi. Sonra onu A. Hanım yolladı sağ olsun ama Çetaş Büyükçekmece diğer şikayetlerden de anladığım kadarıyla oldukça kötü bir bayi ve bu kullanılmış araç satışını birçok kez yapmış. Yani nereden baksanız çok kötü bir tecrübe yaşadım. Bir de ben bir ara ayrıldığımda eşimle konuşup 10 puan verdirmişler kendilerine o arada. Citroen dahil, her yere bildireceğim ki insanlar bizim düştüğümüz hataya düşmesin.

profile profile
30 Mayıs 2024 10:02 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

31 Mayıs 2024 11:13

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Ali
Ali
07 Haziran 2024 17:31

Bunun üzerine asla dönüş yapmadılar. Bu bir çeşit kabulleniş değil mi zaten. Firma bu nasıl olur diye telaş edip aramaz mi ya? Büyük hata yaptık

Çetaş Otomotiv Bayrampaşa Citroen Satış Danışmanı Tavrı

21 Ocak 2024 23:11
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Bayi Talebe Göre Araç Fiyatını Aniden 65 Bin TL Artırdı Nedenini Açıklamıyor

23 Haziran 2025 19:53
Bayi Talebe Göre Araç Fiyatını Aniden 65 Bin TL Artırdı Nedenini Açıklamıyor
Caner sonuçtan memnun

25 Mart 2024 10:24
"Marka bana ulaşarak sorunumu çözdü. Teşekkür ederim."
Betül sonuçtan memnun

27 Nisan 2024 00:11
"İlgilenen Kadir Bey e teşekkürler"
Çetaş Otomotiv Çetaş Sultangazi Servisinin Özensiz Çok Kötü İşçiliği, Çirkin Üslubu
Hanife sonucu yetersiz buldu

25 Şubat 2025 17:36