Cerrahi Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Tedavisinde Sürekli Aksaklık Ve Sorunlar

05 Haziran 2024 23:43

Birazdan yazacaklarımı yazmadan önce bu firmayla alakalı şikayetlere göz gezdirdim. Benim karşılaştığım sorunlar ve buna verilen yanıtlar dahil her şey aynı. Bu dişçiye gelip sorun yaşamayan yoktur diye düşünüyorum artık. 2022 Mart ayında annemin tedavisi için ilk adımımızı attığımızdan beri, abartmıyorum, yaklaşık 40 sefer polikliniğe gelmek zorunda kaldık. Nedeni hiçbir zaman işlerini iyi yapamamaları. 2 implant yaptırdık ama yaptıkları diş 2 defa yerinden çıktı. 3. defa dediler ki diş yapıştırıcımız iyi değilmiş, daha iyi yapıştırıcı kullandık, yine düştü. 4. defa taktılar, diş yine yerinden çıktı ve annem dişi yuttu. Bu sefer vidalı yapalım dediler. Kabul ettik, ölçü aldılar. Ölçüden sonra gelin dişi takalım dediler. Gittik, farklı ölçülü diş gelmiş, bunu takamayız dediler ve tekrar ölçü aldılar. Tekrar geldik, taktılar. 4 ay sonra diş kırıldı dediler. Sizin diş eti çekilmeniz, tansiyonunuz, şekeriniz vardır. Ondan kırılmıştır, bizlik bir şey değil ama yenisini yaparız, parasını alırız dediler. Son olarak randevu saatleri ile alakalı yazayım. Saat 12:00'ye randevu alıyorum, polikliniğe geliyorum, diyorlar ki randevunuz 15:30'da. Başka bir gün randevu alıyorum, gittiğimde o tarihte randevunuz gözükmüyor diyorlar. Kısacası hiçbir hizmeti doğru veremeyen bir kurum. Ben buraya gelmekten bıktım. Buraya gelecek olanlar tekrar düşünsün.

Merve

Kesinlikle buna benzer ve daha beterini anneme yaşattılar bana, eşime ve kardeşime şimdi Tüketici Hakları'na, CİMER'e, Sağlık Bakanlığına ve maddi manevi dava açtık. Kazandık itiraz ettiler. Elimizde bulunan tüm deliller ile şikayetçi olduk. Ona bile bahane buluyorlar. İmplantları kkendileri beğenmediler diyorlar yapamadıkları işi hala bahane ile örtüyorlar. Hala annem 2021 den beri dişsiz. Ama çok şükürki devlet var.

Mucize Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Annemin Yaşadığı İmplant Kabusu Ve Kliniğin Sorumsuzluğu

11 Mayıs 2024 16:43
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisinde Tutarsızlık Ve İletişim Sorunları

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Mega Avrupa Diş Kliniği İlgisiz Ve Yetersiz Klinik Deneyimi

28 Mayıs 2024 19:42