İlke sonuçtan hiç memnun değil

Celenes By Sweden SPF 100max Pişmanlığı!

26 Haziran 2023 16:49
İlke
İlke
25 Haziran 2023 23:34

Celenes by sweden marka 100faktör güneş kremini yaklaşık 1hafta öncesinde aldım ameliyat sonrası yüzümü güneşten fazlasıyla korumam gerektiği için yüksek SPF oranıyla güven veriyordu fakat benim yüzümün korunmaya en çok ihtiyacı olan zamanda cildimi mahvetti. Hadi yayılmamasını beyaz beyaz topak topak kalmasını geçtim içinde cam parçalarına benzer sert ve keskin şeyler var. Çizik çizik oldu yüzüm. Mağdur bir tüketici olarak bu sorunumun çözülmesini bekliyorum. Uygun fiyatlı bir ürün de değil hani para da kolay kazanılmıyor. Videoda da görülüyor zaten o parçalar. Kısacası hayal kırıklığı

03 Temmuz 2023 09:22 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba İlke Hanım, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzüntülerimizi iletmek isteriz. Şikayetinizi paylaşmanız durumunda sizlere hızlıca yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 08:53

Kokusuz Thermal Parfümlü Roll On Ürünü İçin Değişim Talebi

20 Şubat 11:39
kokusuz-thermal-parfumlu-roll-on-urunu-icin-degisim-talebi-1.jpg
Rana sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Güneş Kremi Taneli, Hassas Cildimde Kaşıntı Ve Kızarıklığa Neden Oluyor, Parti No Okunmuyor

13 Mayıs 16:56

Cildimi Çizen Tanecikli Güneş Kremi Hayal Kırıklığı