Çelebi Yer Hizmetleri Sabiha Gökçen -Dalaman Yolculuğumuz!

11 Haziran 2024 22:59

11.06.2024 günü PC2292 numaralı Sabiha Gökçen Dalaman 18.55 kalkışlı yolculuğumuz 22.00 civarında Dalaman havaalanına inene kadar aksilikler silsilesi halinde geçti.
İlk olarak Sabiha Gökçen de ki Kioskların bir çoğu error veriyordu bunu söylediğim sarı kravatlı sarışın personel yardım edemeyeceğini e kontuarından işlemimi yapmamı isteksizce belirtti. E kontuarı Dış hatlar Kontuarı bu arada. Oradaki Kiosklar çalışıyordu ve işlemimi yapıp bagajımı teslim etme kuyruğuna tekrar girdim ve uzun bir kuyruk sonrası bagajlarımı teslim ettim bu arada biz kuyruk beklerken arkadan giren yolcular hepimizden önce verdiler bagajlarını.
Uçağımızın kalkışında rötar olduğu saat 20.00 de kalkacağı bildirildi. Beklerken kapıda iki sıra erken erken kuyruk oluştu bu arada bizlerin tabelada fark etmesiyle uçağımızın kalkış saatinin 20.20 olduğunu fark ettik.

Orada görevli 2 bayan yer hizmetlisini uyarınca anons yaptılar. Tabii iki yer hizmetlisi olunca iki de uzun kuyruk oluştu. Bu görevlilerin bir tanesi tam uçağa alım sırasında gitti ve iki sıradan birinden alım yapılmaya başlandı yaklaşık bir saat orada işlem yaparken burada durmayın tek sıra alınacak gibi bir uyarıda bulunmadan gitti. Takdir edersiniz ki bir buçuk saatlik rötardan sonra yolcular gergin oluyor. Bu ana kadar tümü yer hizmetleri personelinin tavrı konuşması hiç hoş değildi.

03 Eylül 2025 20:31

21 Aralık 2024 12:27
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Havalimanında Kapı Değişikliği ve İletişim Problemleri

28 Mart 2025 10:55