15 Temmuz 2024 18:15

Merhabalar
çelebi inşaat firmasından çelebi nova projesinde dairemizi aldık. Söyledikleri ve hem yazılı hem de satış esnasında sözlü taahhüt ettikleri çoğu şeyi yapmadıkları gibi, yaklaşık 1 yıldır sözleşmede mecburi olarak şart tuttukları yönetim sitemizi yönetiyor sadece aidat alma ve çöp toplama işlemi dışında hiçbir hizmet yoktur.

Taahhüt ettikleri bir çok sosyal alandan havuz site kullanıma açılalı 9 ay olmasına rağmen halen teslim edilemedi.
Can güvenliği esas olan asansörler onaylı değil kabul işlemleri yapılmamıştır. Her gün farklı bloktan arızalar gelmektedir.
Ack kapıları arızalıdır.
Sözde yöneticiye attığımız arıza ve sorunlu 90gün geçmesine rağmen yapılmamıştır. Ki bir çoğu ack kapıları gibi önemli alanlar
genç çelebiler firmasından ev alırken ev alırken 1 değil 100 kez düşün ün derim.

Ektedir resimleri bizler 07/2023 tarihinde teslim edilmiş kasım/2023 ayı itibari ile 1.500 TL aidat alının bir sitedir.

Sizde yeni mi yoksa hala şantiye takdir sizlere ait

ayrıca görseller sadece 1 bloka aittir.

Site geneli siz düşün ün

30 Temmuz 2024 13:35
Çelebi Group Genç Çelebiler Den Ev Almak Pişmanlıktır.

Merhabalar Her geçen gün iyiye gidecek derken kötü bir hal almaya başladı 1.5 yıl önce açmaları gereken havuz pazartesi açıldı resimleri paylaşıyorum yorum sizlere ait çelebiler tam bir pişmanlık

20 Eylül 2024 13:58 (Şikayetten 2 ay sonra)
20 Eylül 2024 17:47
celebi-group-genc-celebiler-den-ev-almak-pismanliktir-6.jpg
celebi-group-genc-celebiler-den-ev-almak-pismanliktir-5.jpg

Merhabalar Öncelikle dönüşünüz için teşekkür ederim. Dönüşünüz sayesinde henüz kullanıma açılmamış olan spor odamızın içini görmüş oldum. Bir sonrası dönüşünüzde diğer sosyal donatıların resimler görmek isterim sauna sinema kareoke odası gibi. Evet asansörler ile ilgili firma değişimi yaptınız ancak bizde çok değişen bir şey olmadı 2023 modes asansör hangi yönetmelik ile yapıldı ise artık denetimde kırmızı etiket aldı akabinde bizlerin tepkisi ile mavi Etiket yapıldı onında yeşil olması gerekir idi bizlere öyle teslim edilmeli idi. Mavi etiketli asansörün videosunu sizin işe paylaşıyorum. Kırmızı iken de aynı ile tek fark lambası 45 günde takıldı. İsterseniz size ilk arıza bildirim tarihini gönderebilirim site yöneticisi bey efendiye gönderilmiş olan Ack kapıları halen sorunlu ağustos ayı içinden ber yöneticiye bildirmemiz rağmen değişen bir şey yok. Yani hala sorunlarımız devam ediyor Geri kalan kısım temizlik size birazdan ekte resimler yükleyeceğim bizim blogun giriş hali bir de Çelebi Çarşı’nın girişinin resimlerini videosunu göndereceğim takdir ve kararı da size bırakıyorum

20 Eylül 2024 17:48
celebi-group-genc-celebiler-den-ev-almak-pismanliktir-4.jpg
celebi-group-genc-celebiler-den-ev-almak-pismanliktir-3.jpg
celebi-group-genc-celebiler-den-ev-almak-pismanliktir-2.jpg
celebi-group-genc-celebiler-den-ev-almak-pismanliktir-1.jpg

Merhabalar cevaplamaya istinaden taahhüt edilen sosyal donatıların birkaç örneği

Osman

Çelebi den ev almak hayal kırıklığıdır

Osman

Bir oturan olarak çelebileri kınıyorum

06 Mart 2025 19:57
Lüks Vaatleri Karşılamayan Site Yaşantısı
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 11:23

Site Yönetimi ve Güvenlik Eksiklikleri