Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 11:23

Çelebi Novada oturuyoruz. Fakat hiçbir sosyal alan bitmiş değil (spor sahası hariç). Yönetim üstüne düşeni yapmıyor (çelebi Group). 1500 lira aidat veriyoruz ama hiçbir sosyal alanımız açık değil, havuz bitmedi. (iç alanda 2 havuz var, açıkmı kapalı mı belli değil). Sinema salonu yok, fitness salonu yok. Kamelya ve süs havuzu yok. Güvenlik desen sıfır herkes siteye girebiliyor. Otoparkta güvenlik kameraları olmadığından yapılan hasarlarda mağdur oluyoruz. 4-5 temizlik görevlisi olmasına rağmen temizlik adına hiçbir şey yok. Evlerin içi daha vahim, herkes sürekli eksikliklerden ve yapılan kötü işçilikten yakınıyor. Biz, site sakinlerini insan yerine koyup muhatap alan bir kişi bile yok. Anlayacağınız Çelebi Grouptan ev alırken bir kere daha düşünmeniz gerekiyor.

Tuğçe
Tuğçe
06 Temmuz 2024 20:52
Çelebi Group Yeni Konut Projelerinde Yaşanan Sosyal Alan Sorunları

Merhabalar 3 Mayıs ile 6 Temmuz arasında yaşanan tek gelişme, dış kapının artık kapalı olması. Bu sitedeki binlerce sorundan bıktık usandık. Böyle ilgisiz bir inşaat firmasından ev aldığımız için pişmanız. Otoparkta sürekli su sızıyor. Ve kazalar oluyor ama güvenlik kamerası olmadığından nedenini ve yapanı bulamıyoruz. Otoparkımızda koca koca klima üniteleri var ve yangın için sorun teşkil ediyorlar. Sosyal donatıların hala hiçbiri yapılmadı. Havuz açılmıyor, spor salonu yok, sinema salonu yok, sauna yok, yani bize evleri satarken söyledikleri hiçbir sosyal donatı yok. Site içerisinde oturmak için bir bank bile yok. Üstelik kamelya ve süs havuzu yapılacak demişlerdi. Gelelim blok içlerine kapımız kapanmıyor yaklaşık 4 aydır bozuk. Blok içine girildiğinde sanki 1 yıllık değil de 20 yıllık bir pis ve bakımsız görüntü ile karşılaşıyoruz. Temizlikçiler desen çöp toplamaktan başka bir şey yapmıyorlar, kapımızın önünü bizler siliyoruz. Asansörlerimiz Allah'a emanet çalışıyor her gün biri içinde mahsur kalıyor, izinleri bile yok. Korku ile mecburiyetten biniyoruz. Yani bunun gibi bitmeyen sorunlar silsilesi. Ve 1500 lira boşa verilen aidat. Kısacası bizle ilgilenmeyen yönetim yani inşaat firması. Çelebi Group pişmanlıktır her şey daire satana kadar.

20 Eylül 2024 18:20 (Şikayetten 4 ay sonra)

Osman
Osman