26 Şubat 2024 12:33

NATO yolu üzerinde bulunan Cavrar Mobilya ile tadilata başladığım evin bütün mobilyalarını başım ağrımasın diye tek bir firmaya verdim Ama... Başta her şey güzeldi tabi sözleşmenin altında yazan KDV dahil değildir ibaresini kaçırmam dışında. (29 Eylül teslim tarihi yazıyor 1 kasımda sözde teslim ettiler). İç mimarlık firması olmasına rağmen profesyonel bir hizmet alamadık. Yapılan hataları düzeltmek için defalarca atölyelerine ziyarete gitmek zorunda kaldık. Blum marka yerine starax ve samet marka ürünler kullanıldı bu durumu söylememe rağmen hiç umursamadılar. Banyo dolabının kirli çamaşır sepetine ekstra ücret yazarak başka bir şok yaşattılar. Sonradan istediğim 60x60 cm ek bir dolap için ekim 2023 ayında 10 bin tl istediklerinde nasıl bir hata yaptığımı anladım ancak tabi geç kalmıştık. Bir gün banyo dolabı takmaya geldiler ancak mermer gelmedi ve dolabın üstünü takamadılar diye 2 bin tl servis ücreti yazdılar sanki işleri bitmiş daha gelmeyecekler ki zaten o gün kendileri vakit yetmediği için işleri bitiremediler ve 2 kez daha gelmeleri gerekti. Dolabın alt kapaması hala eksik getirip takmadılar. Öyle bir iç mimarlık firması düşünki dolap ölçülerini ayarlarken mutfak çöp kutusunun açılma açısını düşünemiyorlar. Özellikle istediğimiz gömme LED'lerin çoğu unutuldu yer açılmadığı için köşe LED bıraktı gittiler hala takılacak bekliyor kenarda. Boya kalitesi desek sözde üst düzey diye anlaşmamıza rağmen doğru düzgün zımpara yapılmamış ya da boya atılırken hep parçacıklar kalmış. 3. Ayda kapıların üst kısmından ayrılmaya başlaması da ayrı bir kalitesizlik. Ekstra olarak anlaştığım parasını vereceğim dediğim mutfak masa sandalyeleri öyle kötü hale getirdiler ki nakliye ücreti verip başka yere yaptırmak zorunda kaldım ama arkadaşlar bunun parasınıda ısrarla istediler tabi. İşin sonu yaklaşınca anlaşmamıza aykırı şekilde benden acil ödemelerimiz var diyerek ödeme istediler sadede 10bin tl eksik bıraktım ki iş bitince vereceğim ancak bana çıkardıkları ek fatura da yukarı da saydığım saçma fiyatları görünce itiraz edip kabul etmediğimi ve zaten yapılan işlere göre yeterince ödeme yaptığımı belirttim. Tabi ne yaptılar? Haksız talep edilen ek fatura ile birlikte 30bin Tl için üzerine KDV koyup fatura kesip benden kalan miktarı icra yoluyla talep ettiler. Tabi itiraz ettim ama şimdi dava açtılar. Davalığız.

Berkay
Berkay

Merhaba, dava sonucu ne oldu? Sözleşmeyi elleri yazdılar bilgisayar çıktısı var mıydı? Resimler gerçekten yürek hoplatır nitelikte, eminim verdiğiniz rakamlarda hiç küçümsenecek seviyede değildir. Bu süre zarfında satış temsilcisi kimdi, hiç müdür veya patron ile görüşebildiniz mi? İtirazınızı değerlendirecek, makul çözüm önerebilecek kimse çıkmadı mı? Bu firmaya giderken referans almış mıydınız (yani size birisimi tavsiye etti), yol üzeri mi denk geldiniz? Bu yazıları okuduktan sonra bende bayağı rahatsız oldum, işi yapıp yapamayacaklarına emin değilim artık

Kader sonuçtan hiç memnun değil

İkizler Mobilya'dan Ev Eşyalarım Kusurlu Geldi

04 Kasım 2023 00:37