Ad Soyad sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Necatibey Bölge Servisi Bilgisayarımı Bozdu

Casper Nirvana Necatibey Bölge Servisi Bilgisayarımı Bozdu
Ad Soyad
05 Eylül 2023 14:16

Casper Necatibey bölge servisi sağlam olan bilgisayarımı bozdu. 18 Ağustos'ta ömür boyu bakım (termal macun değişimi ve fan temizliği) hizmeti için Casper Ankara Necatibey bölge servisi şubesine bilgisayarımı teslim ettim. Bilgisayarı benden teslim almadan önce kontrolleri yapıldı ve bir sorun olmadığı görüldü. Bir saat sonra bilgisayarımı almak için gittiğimde bilgisayar ekranında bozukluklar vardı. Kullanılamayacak derecedeydi. Bilgisayarımı teslim almadım servise gönderildi ve hala problemi çözmemişler. İstanbul'a gönderilmiş bu süreçte hiç bilgilendirilmedim. Ayrıca 15 günlük yasal süreyi aştınız. İstanbul servisini aradığımda; ana kart arızalı, ekranda karakter sorunu ve ekran kartı hatası var, ekonomik onarımı mümkün değil denildi. İndirimli olarak üst modelini satın alabilirsiniz denildi, böyle bir saçmalık olamaz. Bu bilgisayar serviste bozuldu ve bu sizin probleminiz ya her şeyi düzeltip vereceksiniz ya da yeni bilgisayar göndereceksiniz. Gerekli yerlere şikayet ettim ve etmeye devam edeceğim.

Esin
Esin

Merhaba buna benzer bir durumu bende yaşadım genel bakım için sağlam teslim ettiğim bilgisayarımın anakartı yanmış ve değiştirilmiş. Bunu nereye şikayet edebilirim siz nasıl bir çözüme ulaştınız acaba?

Murat
Murat

Bunlar tam olarak işe yaramaz boş insanlar. Sözüm ona bir de yetkili servis olacaklar. Haber bile vermeden bilgisayarıma format atıp aylardır üzerinde çalıştığım tezimi yok ettiler. Üstelik sorunumda hiçbir düzelme yok. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizleri. Arıyoruz ulaşamıyoruz. Formatı atanla görüşeceğim diyorum adam olup biri karşıma çıkmıyor. Bahadır diye bir adam (! ) Asıl kabahat size yetki verende ama. Mahkemeye vereceğim hepinizi.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
24 Ağustos 2024 21:55
Casper Nirvana C500 Serviste Kırmışlar
Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Ankara Servisi İle Yaşanan Sorunlar

06 Şubat 2025 19:04