Öner sonuçtan hiç memnun değil

Casper Via X40 Güvenlik Güncelleştirmeleri Almıyor!

01 Temmuz 2024 16:53

Ben yaklaşık 1 ay önce cep telefonu almaya karar verdim. Ve bunun için piyasa araştırması yaptım. Yerli malı olsun, ülkemiz kazansın dedim. Casper Via X40 telefon aldım. Telefonda Android 13 yüklü ve en son Şubat 2024 güvenlik güncelleştirmesi yüklü. Dünyada bir çok marka Android 14 e geçtiği halde, Casper Via x40 henüz geçmedi ve ne zaman geçeceği konusunda da web sitesinde bilgi yer almıyor. Ayrıca her ay düzgün güvenlik güncelleştirmelerini alması gerekirken en son Şubat 2024 güncellemesi almış. Başkada güncelleme yok. Bu anlamda mağdurum. Sanırım bundan sonra yerli ürün tercih etmeyeceğim. Yerli firmaların çok yol kat etmeleri gerekiyor. Konuyla ilgili Web sitesinde Android ve güvenlik güncellemeleri konusunda mutlaka müşterilerini bilgilendirmeleri ve düzgün bir şekilde güvenlik güncelleştirmelerini yapmaları gerekiyor. Sadece telefon üretmek, satmak için paydaş firmalardan ürün/ malzeme tedarik etmekle iş bitmiyor. Satış sonrası hizmet ve müşteri geri bildirimlerine de önem verilmeli.

Casper Via Android 14 Almadı

02 Aralık 2023 15:01
Vasfi sonuçtan hiç memnun değil

Güncelleme Eksikliği: Casper Via M35 Hayal Kırıklığı

11 Ekim 2024 21:09

Satın Aldığım Casper Cihazda Sürekli Sorun Yaşıyorum

30 Nisan 17:38
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 14:24
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 05:23
Yanıltıcı Güncelleme Sözüyle Hayal Kırıklığı