Osman sonuçtan hiç memnun değil

Casper Via Garanti Ve Yanıltma!

14 Mart 2023 10:43

Casper f20 telefon sensörü bozuk arama yapınca ekran kararıyor ve karşı taraf kapatmadan ekran açılmıyor ekranın kendisi sallanıyor hiçbir şekilde bir darbe almadı garantiye gönderdik yapılamayacağını garantinin karşılamadığını söylediler yeni telefon alın dediler f30 alın dediler apkiret diyorlar yeni telefon f30 5800 diyorlar dışarıda da aynı fiyat dalga geçiyorlar böyle yanıltma görmedim nereye gideceğimizi bilmiyoruz.

18 Mart 2023 10:30

Casper Via F20 Garantisi olan ürün ve hala satış ta olan ürünün nasıl olur da garantide olup da parçası bulunmaz ve üstüne servis 5800 TL karşılığında üst model Via F30 ile değişim yapalım diyor bu nasıl bir çarpmak insanı işlemi zaten Via F30 normalde de o fiyatlarda resmen kekliyorlarrr.

profile profile

Rıdvan

Aynı problem benim telefonumda da var. Ne yapacağımı bilmiyorum viaf20 kullanıyorum bende

Abdullah

Bunların hepsi Allah'ı yok sonra diyorlar ki deprem neden oldu herkes birbirini yeme peşinde. Sadece 12 ay kullandım şarj almamaya başladı gönderdim utanmadan diyorlar ki size yenisini verelim aynı fiyata zaten satıyorlar. Büyük ihtimal yapamıyorlar. O zaman ne diye garanti veriyorsunuz o zaman niye bu telefonu satıyorsunuz kolay mı o kadar parayı kazanmak sıfır telefon fiyatını yenisini verelim diyorlar. Yazıklar olsun vallahi yazıklar olsun ayrıca Allah sizi bildiği gibi yaşatsın.😤