Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Yeni Laptopumda Performans Hayal Kırıklığı

28 Mart 2024 16:15

Casper Excalibur G770 marka laptop aldım Media Markt'tan. 2 hafta kullandım, sadece oyun oynadım ve bilgisayar kendi kendine ekranı kapatıp açıyor, siyah ekran veriyor. Dosyalar arası geçiş yaparken inanılmaz bir kasma sorunu yaşıyorum. Yeni aldığım bir bilgisayarın bu kadar kötü bir performans sergilemesi nasıl mümkün olabilir? Satış esnasında herhangi bir sorun yaşanmayacağı, bilgisayarın oyun oynamak için uygun olduğu, kasma ve donma olmayacağı söylenmişti. Şu an servise vereli 3 hafta oldu ve hala incelemede oldukları söyleniyor. 3 haftada neyi incelediklerini anlamış değilim. Yeni aldığım bilgisayarın bozuk çıkması ve 3 hafta boyunca bekletilmem inanılmaz kötü bir müşteri memnuniyeti örneği. Media Markt'a bilgisayarı verdiğimde oradaki bir çalışan, 100 bilgisayarda 3-4 tanesinin bozuk çıkabileceğini ve bu durumun bana denk geldiğini söyledi. Bunu bilseydim kesinlikle almazdım. Şu durumda kötü bir bilgisayar deneyimi yaşadığım için iade veya değişim talep ediyorum. İade veya değişim gerçekleşmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirtmek istiyorum.

profile profile profile

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 21:08
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G870 İle Bitmeyen Sorunlar

06 Kasım 2024 19:37
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Excalibur G770: Yüksek Sesli Fan Ve Performans Sorunları

25 Ekim 2024 23:49
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G870 İle Sürekli Teknik Aksaklıklar

24 Aralık 2024 21:02
Yaser sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Excalibur G770 İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

13 Eylül 2024 13:06