Casper Nirvana Casper Yetkili Servis Haksız Ücret Talebi

10 Ağustos 2024 13:12

8-9 ay önce aldığım Casper Nirvana C550 laptop pat sesi yaparak kapandı. Tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran verdi ve bu tarz şikayetlerle servise gönderdim. Müşteri hizmetleri numarası bana bir kod gönderdi ve bu kod üzerinden cihazımı ücretsiz bir şekilde gönderebileceğimi söylediler. Ben de bunun üzerine bana gönderirken kargo ücretini de karşılıyor musunuz dediğimde hayır, o size ait denildi ve ben de kargo ücretini sordum, 30-40 TL tutacağı söylenildi. Bu sabah servis tarafından arandım ve cihazı prizde kullandığım için anakartını bozduğumu ve bunun yapılması için 5 bin küsur TL ücret talep ettiler. Bunu ödemek istemediğim için cihazımın geri gönderilmesini talep ettim, 750 TL hizmet bedeli + kargo ücreti ödeyeceksiniz denildi. İnternetten yaptığım araştırmalarda prizde kullanımın anakarta değil, daha çok bataryaya arızasına sebep olduğu bilgisi paylaşılmış. Ayrıca anakart veya diğer bileşenler arıza yapsa bile garanti kapsamındaki cihazların bu tür arızalarının kullanıcı hatası olarak tanımlanamayacağı belirtilmiş. Bu sebeple servis tarafından mağdur bırakıldığımı düşünmekteyim. Konuyla ilgili yardımlarınızı talep etmekteyim.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Ayıplı Mal Satmak

19 Aralık 2023 00:25
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 21:55
Casper Nirvana C500 Serviste Kırmışlar
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana C550 Dizüstü Bilgisayarın Cat Diye Kapanması

14 Ocak 2024 14:31
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana C500 Açılma Sorunu

19 Mart 2024 15:26

Casper Nirvana C550 Şarj Doluyken Bile Ekran Kapanıyor Veya Açılmıyor.

19 Şubat 2024 23:26