Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Ayıplı Mal Satmak

19 Aralık 2023 00:25

Casper c500 Nirvana serisi laptop Temmuz ayında aldım, 5 aylık laptop ekran kendiliğinden kapanma sorunu var. Ürünü garantiye gönderdim yazılımsal sorun denildi tekrar geldiğinde sorun hala devam ediyor 2. Kez gönderdim ürün yine yazılımsal denildi formatlanıp tekrar gönderildi. Ürün elime ulaştığında sorun hala devam ediyordu. Ürünü 3. Kez gönderdim ve değişim istedim ürünün yenisiyle değiştiğini arızanın ne olduğunu sorduğumda batarya alakalı olduğu söylendi neyse. Yeni laptop 2 gün önce elime ulaştı sorun hala devam ediyor. Elimde önceki ve yeni gelen laptopun arıza videoları mevcut olup müşteri temsilcilerine de ilettim. Artık istediğim tek şey ürünü alıp para iadesi yapmaları bakalım konuyu değerlendireceğiz dediler. Umarım bu kadar mağduriyetin üzerine son arzumuzu yerine getirirler beklentisi içerisindeyim aksi takdirde hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağız. Benim için büyük bir pişmanlık oldu Casper bakalım göreceğiz zaman ne gösterecek

Erdem
Erdem

Aynı bilgisayarı internetten aldık bizde de aynı sorun oldu 20 günlük bilgisayarı 2 kere servise gönderdik ilk defasında hiçbir şey yapmadılar 2. Sinde hasar verip gönderdiler 3. Kere gittiğinde aynı bilgisayarı geri gönderdiler ama biz değişim için gönderdik diye belirtmiştik.

Orhan
Orhan

Ben iade yapılmazsa hukuki yollara başvuracağımı belirttim uzun uğraşlar sonunda para iadesi yapıldı. Casper benim için ilk ve son oldu

Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana C550 Dizüstü Bilgisayarın Cat Diye Kapanması

14 Ocak 2024 14:31
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana C500 Kapanma Sorunu

17 Ocak 2024 09:49

Casper Nirvana C550 Şarj Doluyken Bile Ekran Kapanıyor Veya Açılmıyor.

19 Şubat 2024 23:26
TrustBuy Güven Skoru