Arzum sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 19:54

23.10.21 tarihinde Hilltown Media Markt mağazasından Casper Excalibur G770 oyun bilgisayarımı aldım. Aldığım ilk haftadan beri sürekli ekran hatası alıyorum. Oyun bilgisayarında oyun oynamayı bırakın internetten video izlerken, maillerime bakarken, Word dosyasında çalışırken bile ekranım gidiyor. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm, driverleri güncelledim, servise gönderdim ancak hiçbir değişiklik olmadı. 2 yılda bilgisayarı 9 kere servise gönderdim. 9. Sunda 3 haftadır serviste hala. Yüksek lisans öğrencisiyim tez dönemimdeyim bilgisayarım bu 2 yıl boyunca neredeyse 2-3 ay serviste kaldı ancak hiçbir değişiklik olmadı. Her servise gönderdiğimde hem mail olarak hem de çıktı alarak hata resimlerini ve videolarını paylaştım. Hatayı aldıkça driverları güncellememi söylediler. Her defasında güncelledim, göndermemi istediklerinde gönderdim. Daha fazla gönderemememin sebebi tez yazıyor olmam. Bilgisayarım 18 Ekimden beri 3 haftadır serviste defalarca aciliyetimi bildirmeme rağmen bugün arandım ve gönderdiğim tarihte garanti sürem bitmemiş olmasına ve faturamı kutunun içinde yollamama rağmen 30 Eylülde bitti diye yanlış bilgilendirildim ve 24.000 lira servis ücreti tarafımdan istendi. 6 ayda bir bakıma yollamanız gerekliydi. Denilerek ben suçlandım. Defalarca servise yollamama müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen böyle bir şey hiç söylenmedi. Her servis sonrası sorun olmadığını bildirir kağıt elimde olmasına rağmen sorun hiç giderilmedi. Anakarttan kaynaklandığı söylenerek kullanıcı hatası olduğu için benden ücret talep edildi. İnternetten baktığım kadarıyla aynı model bilgisayarda benzer ekran hataları mevcut ve çözülmemiş. Sonrasında tekrar faturayı yolladım garanti kapsamında yapacaklarını söylediler. Ancak yapsalar da aldığım günden itibaren kronikleşmiş ve çözümü olmayan sorunu tekrar gidermek konusunda da iade konusunda da yardımcı olmadılar.

Ebru
Ebru

Aynı hatayı uzun süredir alıyorum servise de gönderdim durum yine aynı siz bir gelişme aldınız mı sorun devam ediyor mu

Arzum
Arzum

Tüketici Hakları'na başvurdum son çare olarak.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 10:34
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 09:37

09 Haziran 2023 16:34