Casper Excalibur: Bitmeyen Arızalar Ve Yetersiz Servis

21 Ekim 2024 17:59

28.10.2023 tarihinde aldığım Casper excalibur bilgisayar aldığım ilk ayda sorunlar yaratmaya başladı. İlk olarak ekranında karıncalanmalar oldu. Ondan servise verdim. Sıfırı gönderildi ama sonra tekrar sorunlar olmaya başladı. İkinci servise götürdüğümde yazılımsal bir sorunu varmış o giderildi. Son gittiğimde ise dokunmatik fare yüzeyi kasıyordu böyle bir şeyin normal olduğu söyledi ama yinede aldılar servise ertesi gün yapıldığını söyleyerek geri verdiler ve sorun gözükmüyordu iyiydi. Şimdi ise tekrardan aynı problem var ve bazen dokunmatik yüzeyi hiç çalışmıyor. Daha önce de şikayette bulundum ama hiçbir geri dönüş olmadı. Alalı 1 yıl oldu. Sayılır ve ben bu süreçte sürekli servise gitmek zorunda kaldım. Gittiğimde düzelse sorun yok ama her seferinde yeni bir arıza çıkıyor. Bu durum artık beni aşırı rahatsız etmeye başladı. Gerekli yerlere bundan sonra başvuracağım. Hakkımı arayacağım çünkü böyle olmuyor.

Göktan sonucu yetersiz buldu

02 Temmuz 2024 11:34
Casper Nirvana Casper Monitör, Hakkınızı Yiyor, Fahiş Fiyatlar, Adaletsiz Fatura

Casper Excalibur 23.8" Curved Va Panel Monitör Arızası

22 Mart 2024 12:41
Casper Excalibur 23.8" Curved Va Panel Monitör Arızası

Casper Plaza Servis İlgisizliği

13 Ocak 2024 19:26

20 Ağustos 2025 17:28
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur Monitörde Yaşanan Sorunlar Ve Garanti Hizmetleri

15 Kasım 2024 12:36