Casper Excalibur 23.8" Curved Va Panel Monitör Arızası

Casper Excalibur 23.8" Curved Va Panel Monitör Arızası
22 Mart 2024 12:41

Casper'dan Excalibur 23,8" 200hz Curved va panel monitör aldım. Yaklaşık 2 ay sonra görüntü gidip gelmesi gibi bir problemle karşılaştım. Kablodan kaynaklı olabileceğini düşünerek farklı HDMI ve DP kablolarla denememe rağmen sorunun kablodan kaynaklı olmadığını fark ettim.

Görüntü gittiğinde ekran osd belirtileri de gelmiyordu (köşede çıkan HDMI bilgisi veya tuşlarına basıldığında çıkan osd ekranı bilgisi gibi) yani ya güçle ilgili ya da panelle ilgili bir durum olduğunu fark ettim.

Sonrasında ikinci ekran olarak kullanmaya başladığımda fark ettim ki güçle ilgili bir durum değil. Çünkü ekranda görüntü gitmesine rağmen bilgisayarım ikinci ekranı tanımlamaya devam etti. Gücü kestiğimde ise ikinci ekranı tanımlamayı kesti. Yani ekran kararsa da bilgisayar hala ikinci ekranı var olarak algılıyordu. Ekran tamamen kararmadan önce sırasıyla beyaz kırmızı yeşil ve mavi renkler hızla yanıp sönmeye başlıyor. Sonra ise panel aydınlatması tamamen kesiliyor.

2 kez servise göndermeme rağmen bir sorun tespit edemediklerini söylediler ve cihaza işlem yapmadan bana geri gönderdiler. Sorunu videoya alıp tekrar servise göndermeme rağmen işlem uygulamadan, sorun gözükmediğinden bahsederek yine geri gönderdiler.

Videoyu sizlerin de inceleyebilmesi adına ekliyorum.

Casper'dan maddi ve manevi olarak yaşadığım mağduriyet adına şikayetçiyim.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur Monitörde Yaşanan Sorunlar Ve Garanti Hizmetleri

15 Kasım 2024 12:36
Casper Excalibur Monitörde Yaşanan Sorunlar Ve Garanti Hizmetleri
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Casper Monitör Hatası

25 Mart 2024 01:03
Casper Nirvana Casper Monitör Hatası
Mert sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 11:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Excalibur 23.8 200 MHz Monitör Sorunu!

06 Nisan 2024 17:17

Casper Excalibur: Bitmeyen Arızalar Ve Yetersiz Servis