Ertan sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 11:51

29 Mayıs'ta Carvak'tan 'Kurumsal Firma' olduğuna inanarak ve 201 noktadan ekspertiz raporlarına güvenerek araç satın aldım. Araçta arka tamponun orijinal boyalı olduğu ve sağ arka çamurluğun da orijinal boyalı olduğu rapor edilmişti. Eylül ayında aracım arkadan hasar gördüğünde, yetkili servis tamponun parça parça olduğunu ve çamurlukta kötü işçilik olduğunu belirtti. Carvak ile iletişime geçmeme rağmen, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Serviste, orijinal diye belirtilen çamurluğun macunla imal edildiği ve değişim gerektiği anlaşıldı. Carvak'la tekrar görüştüğümde, yine 'Yardımcı olamayız' yanıtını aldım. İnsani olarak boyalı parçanın bu durumu ifade etmeyeceğini anlatmaya çalışsam da sonuç alamadım. Sonuç olarak 70.000 TL zararım oldu. Bu tecrübe bana tanıdık esnaf tavsiyelerinin her zaman daha iyi olduğunu öğretti.

21 Aralık 2023 15:06 (Şikayetten 3 saat sonra)
24 Aralık 2023 12:31
Carvak Ekspertiz Raporu Hayal Kırıklığı

Boyalı parça işleminin bazı standartları vardır. Sizin ekspertizinizde bunun belirlenmiş olması gerekir ki bence siz bunun ne olduğunu biliyor hem satıcıyı hem de alıcıyı mağdur ettiğiniz anlaşılıyor. Biraz daha açıklamak gerekirse boyalı parça altında 2cm lik macun tabakası olmaz varsa standart dışı bir işlem vardır. Bunu normal göstermek ard niyetli olmaktır. Bu da sizi suçlu yapar.

Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Carvak Araç Satış İşleminde Kendi Eksperlerinin Raporuna İnanmıyorlar

Aytaç
24 Eylül 2024 14:10
Carvak Araç Satış İşleminde Kendi Eksperlerinin Raporuna İnanmıyorlar

Savas
29 Mayıs 2025 18:35
Ekspertiz Raporundaki Tutarsızlık Nedeniyle Araç Satışında Büyük Zarar
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Carvak Ekspertiz Hatası İle Değer Kaybı: Güven Sarsan Süreç

14 Aralık 2024 18:26