İlkay sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 11:51
İlkay'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Dursun Beye”

Merhaba;
Yaklaşık 3 senedir Workinton ofislerde ofisim var. Girişlerde hep Workinton ofisler deyince içeri giriş yapıyoruz. Pazar günü Starbucks girişinde yaşadığım olaydan bahsedeceğim. Pazar günü 10'a 5 kala giriş yapıp Workinton ofisler deyince uzun saçlı esmer bayan güvenlik kartınızı gösterin dedi. Kartımın olmadığını, bu şekilde içeri girdiğimi söyledim. Giremezsiniz dedi. Güvenlik şefinizi çağırır mısınız o zaman dedim. Bu sefer de bana Workinton olduğunu söylemediniz dedi. Az önce benden kart isteyen görevli, benden Workinton deyip o şekilde içeri girmem gerektiğini söyledi. Ben bir öğretmenim, yanımda okulda birlikte çalıştığım bir arkadaşımın yanında bağırdı. Bu tarz öfke ve sinir problemi yaşayan insanları lütfen güvenlik diye çalıştırmayın. Güvenlik amirine ben geçen aylarda aynı güvenlik görevlisi ile yaşadığım bu problemi aktardım ama maalesef bir şey değişmemiş. Yaşadığımız bu sorunlar çözülmeyecekse bir daha yazmayalım isterseniz. Bu şekilde bir daha herhangi bir bağırma durumunda hakaret davası açacağımı bilmenizi isterim.

İyi çalışmalar
iPhone’umdan gönderildi

İlkay
İlkay
27 Kasım 2024 16:33

Teşekkürler Dursun Beye

AVM'de Güvenlik Ve Temizlik Görevlilerinin Tavırları Rahatsız Edici

04 Mart 2025 09:33
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Görevlisinin Öncelik Uygulaması Ve Tavrı Rahatsızlık Yarattı

13 Eylül 2025 23:58

19 Ocak 2024 20:25
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Armada AVM'de Güvenlik Personelinin Saygısız Ve İlgisiz Davranışları!

31 Temmuz 2025 11:53