Cantaş Nakliyat Çalışanlarının Yaptığı Saygısızlık

14 Temmuz 2023 12:01

Cantaş Nakliye'nin Bursa şubesi hakkındaki şikayetim şu yönde. Biz yeni eve geçerken bir taşıma şirketine başvurmak istedik ve Cantaş'ı seçtik ama adamlar geldiklerine bize eşyaların merdiven inemeyeceğini ( halbuki hepsi merdivenden çıktı ) ve çamı söküp asansörle indirmemiz gerektiğini söylediler ve ek ücret istediler biz de merdivenden hepsinin inebileceğini söylediğimiz de bize yardımcı olmaya çalışmadan evden çıkıp gittiler ve yarım saate geleceğiz demelerine rağmen gelmediler ve çay ocağında çay içtiler. Bu tarz firmaların adamlarını gözden geçirmelerini isteriz.

Gamze
Gamze

Biz Soğukkuyu da ki evimizi Yenikaraman'a taşımak için Bursa Cantaş taşıma şirketini tercih ettik. Ekip o kadar profesyonel çalıştı ki üzerimizden büyük bir yük kalktı. Güvenilir, işinin ehli, saygılı ve güler yüzlü bir ekipti. Özel eşyalarımızı, telefonlarımızı bile bize onlar hatırlattı. Hiçbir isteğimizi geri çevirmedikleri gibi bizim için önemi yok dediğimiz eşyalarımıza bile bizden çok kıymet verip özenle paketleme yaptılar. Hiçbir beyaz eşyam da ufacık bir çizik dahi yoktu ve kırılabilir eşyalarımda keza sağlamdı. Böylesine ağır bir işi zevkli ve hızlı yapan bir ekip zor bulunur. Emekleri çok büyük. Fiyat konusunda da bizi üzmediler, ki bence emekleri ödenen paradan daha çoktu. Evinizi güvenle teslim edebileceğiniz bir ekip. Elinize emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz Cantaş ve Profesyonel Ekibi🙂

Yunuscan

Senin seviyene inmicem söylediklerinin bir kısmı eksik bir kısmında yalan ben seninle bir daha pazarlık yapmadım ekibim işini yapmak istemiyor dedim o kadar bence kendinize gelin.

Yunuscan

Bizim sizinle anlaşma şeklimiz kesinlikle asansör kurulamaz elde indirmeniz gerekli yönündeydi fakat geldiğimiz zaman asansör kurulabileceğine kadar verdik ve bu sebepten dolayı sizin onayınızı almak istedik fakat sizin üslup şekliniz çok yanlış olduğundan dolayı ekibim işi yapmak istemedi sizden ne kapora aldık ne de bir ücret talep ettik insanlara eksik bilgi vererek zor durumda bırakıyorsunuz sonrada buralara yalan yanlış yorumlar yapıyorsunuz.

Biz size bu şekilde bilgi verdik. Çünkü eve ilk taşınırken kullanılan yönteme ve pencere çerçevesine yapılan demir ilavesi hakkında bilgilendirme yaptık. Eğer işinizi ciddiye almış olsanız tespit yapardınız. Size bir söz verdik diye daha uygun ve güvenilir bir firmaya dönüş yapmadık. Sizin ekibinizin tavrına göre biz cevap verdik. Ekibiniz eşyaları ve merdiveni gördükten sonra arıza yaptı. Elle inmez diye camı sökmeye çalıştılar. Sizin ilk yapmanız eşyaları ve merdiveni görerek fiyat vermenizdi. İlk ekip arıza yaptıktan sonra özür dileyip yeni ekip göndereceğim diyerek pazarlık yapmanız sonrasında ekip gelemiyor kusura bakmayın mesajı atmak mı yalan yanlış şikayet oluyor. Öncelikle doğru oturup doğru konuşacaksınız. Sonra mesaja bizi yarı yolda bırakıp mesaj ile helallik istiyorsunuz. Diğer kullanıcılar a söylüyorum bunu : Lütfen herhangi bir firma ile anlaşma yapmak istiyorsanız ekspertiz isteyin.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Ateş Nakliyat İnsanları Mağdur Ediyor

17 Şubat 2024 14:32