Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hiç Güvenilir Değilsiniz Beklemekten Yoruldum

Cansuyu Derneği aracılığıyla ailem adına su kuyusu açtırmak için bağış yaptım (hisseli değil, kimseyi beklemeye gerek yok). Üzerinden bir yıl geçti. Su kuyusu açılmadı ve açıldıktan sonra da isimler yanlış yazılmış. Uzun zamandır isimlerin düzeltilmesini bekliyorum. Hiç ilgilenen yok, tam bir hayal kırıklığı ve pişmanlık. Güvenilir değilsiniz. Elimde fatura var, ilgililer isterse gönderebilirim. Yeter artık.

15 Mayıs 2024 23:02 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, KVKK kapsamında, bağışçılarımıza ait hiçbir bilgiyi buradan paylaşamıyoruz. Ayrıca, bilgilerinizi burada göremediğimiz içinde, kim olduğunuza dair bir bilgiye de ulaşamıyoruz. Lütfen sitemiz üzerinde yer alan mail adresimize, Bağışı yapan kişinin; - Adını Soyadını, - t. C. Kimlik numarasını, - Cep telefon numaranızı Yazarak, talebinizi bildiriniz. Talebinize göre, gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Hayırlı günler dileriz.

19 Mayıs 21:57

Yaklaşık 2010 yılından beri bağış yaptığımız bir dernek. 2019 ve 2025 yılında da su kuyusu açtırdık. Katarakt için de bağış yaptık. Kısacası en az 15 yıllık abonelik mevcut diyebiliriz. Bir tane daha su kuyusu açtırmadan evvel eski kuyuların (ki sonuncusu Bangladeş de 2025 Haziran da açıldı diye biliyoruz) güncel halini görmek istedik. Bir anda bizi buna iten birisinin söylemleri idi. Dedi ki "sizin kuyuymuş gibi gösteriyorlar ama aynı kuyuyu herkese aynı taktikle yediriyorlar" Tabi ki inanmadım gittim Balgat ana merkeze görmüştüm. Ha, bu görüşmede de bana su kuyusu videolarımızı göndereceklerini söylediler. Sonra aradım, videolar nerede diye, bir yerde iç savaş var diğeri ile de irtibata geçtik dediler. Yaklaşık 6 ay oldu, mesajıma bile cevap vermediler. Artık zerre kadar güvenmiyorum. Bu söylediklerimi de takacaklarını zannetmiyorum. Yöneticileri falan da haberdardır. Genel müdür yardımcısına da durumdan bilgi verildi. O bile " tövbe estağfurullah biz öyle bir şey yapmayız" gibi bir dönüşte de bulunmadı.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Cansuyu Derneği 1 Aydır Adağımı Kesmiyor

Cansuyu derneği adak kurbanım kesilmedi. 1 ay oldu sürekli şu tarihte kesilecek bu tarihte kesilecek deniliyor iletişim ...

1 Destek