Camper Marka Bot Almış Olmamın Pişmanlığı Hakkında

Pınar
20 Aralık 2023 01:21

Camper Kadın Camper Tex K400670-002 - 39/407-Renkli kodlu ürünü geçen yıl Aralık ayında Hepsiburada sitesinden satın aldım. Ürün su geçirmiyor ve kesinlikle çok tatlı ama evde giymek için uygun. Ancak, ilk kullanımda ürünün kenarlarındaki süngerlerin sökülmeye başladığını fark ettim. Camper mağazasına gittiğimde ürünün orijinal olduğunu, ancak internetten aldığım için yapacak bir şeylerinin olmadığını söylediler. Ürünü kontrol için gönderebileceğimi, ancak birkaç ay sürebileceğini ve sonuç alamayabileceğimi belirttiler. Bu tavır karşısında teşekkür ederek ayrıldım fakat büyük bir hata yaptığımı anladım. Bu marka diğer birçok markaya göre daha pahalı ve bu yüzden kaliteli bir ürün olmasını bekledim. Daha sonra bu ayakkabıyı yağmurlu bir havada giydim ve inanılmaz derecede kaydığı için bir kenara bıraktım. Geçtiğimiz günlerde bu durumu unutarak tekrar giydim ve ne yazık ki o gün yağmur yağdı. Ofisten dışarı adım attığımda öyle bir kaydım ki geriye doğru düştüm. Belimden çıkan sese sokağın başındaki insanlar koştu. Günümüz koşullarında yüksek bir meblağ ödeyerek aldığım ayakkabı/bot yüzünden sağlığımı tehlikeye atmış oldum. Camper'dan pişmanlık duyuyorum. Satış sonrası destek diye bir şey yok. Ürünü aldıktan sonra başınıza ne gelirse gelsin. İsterseniz kontrol için gönderirler ama o gün satış sorumlusunun da dediği gibi bu pek bir şey ifade etmiyor ve size fayda sağlamıyor. Bel ağrım devam ediyor ve Camper'a olan hayal kırıklığımı dile getiriyorum.

Hepsiburada Platformu + Camper Markası İle Yaşanan Sorun

Kemal
16 Nisan 2024 12:41
hepsiburada-platformu-camper-markasi-ile-yasanan-sorun-2.pdf
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
05 Mart 2024 19:07

31 Mart 2024 12:31

25 Aralık 2023 15:45
Ela sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 11:22