Murat sonuçtan çok memnun

Cambly.com Habersiz Kartımdan Para Çekti.

22 Nisan 2024 17:27
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Her ne kadar bizimle irtibata geçmeden abonelik ücreti çekilse de sonrasında firmayla irtibata geçtik ve kısa sürede iptal ederek parayı iade ettiler. İlgileri için teşekkür ederim”

Cambly otomatik üyelik yenileme işlemi, 20.04.2024 tarihinde benim bilgim dışında kartımdan 29.006,20 TRY çekilmiş. Benim herhangi bir yenileme durumuna onayım bulunmamaktadır. Ben üyelik yenileme ya da otomatik yenileme işlemi yapmadım ve üyeliğimin devamı için herhangi bir onay vermedim. Bu durumla karşılaşınca uygulamaya girdiğimde, daha önce olmayan ancak yeni fark ettiğim otomatik yenilenmeyi kapatma butonunun eklendiğini gördüm. Bununla ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Kart bilgileri babamın adına kayıtlı olduğu için, kredi kartının kötüye kullanılmış olabileceğini düşünerek önlem almak amacıyla bankayı gece geç saatlerde arayarak kartı iptal ettirdik. Para iadesi konusunda destek talep ediyorum.

Ayrıca, yenilemeye dair hiçbir hatırlatma (mesaj, e-posta) almadım ya da kartımın kaydedileceğine dair bir bilgilendirme yapılmadı. Herhangi bir müşteri hizmetleri numarası bulunmadığı için, acil olarak tarafıma dönüş yapılmasını ve sorunumun çözülmesini talep ediyorum. Yenileme işlemi yapılmasını istemiyorum. Birçok kişi gibi, çocuklarının eğitimi için biriktirdiğimiz paralarla bu dersleri satın alıyoruz. Aileme karşı mahcup durumda kaldım ve güven duygum sarsıldı. Yaşanan mağduriyetin giderilmesini istiyorum.

23 Nisan 2024 08:15

Kızım için geçen sene Cambly den bir yıllık kurs satın aldım. Otomatik üyelik yenileme işlemi, 20.04.2024 tarihinde benim bilgim dışında kartımdan 29.006,20 TRY çekilmiş. Biz üyelik yenileme ya da otomatik yenileme işlemi yapmadık ve üyeliğin devamı için herhangi bir onay vermedik. Bununla ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Kart bilgileri babası olarak bana ait. Kredi kartının kötüye kullanılmış olabileceğini düşünerek önlem almak amacıyla bankayı gece geç saatlerde arayarak kartı iptal ettirdik. Para iadesi konusunda destek talep ediyorum. Destek için Cambly sitesine yazdık bankadan harcama itirazı yaptık. Destek talep numarası#3095969

22 Nisan 2024 17:20

Cambly otomatik üyelik yenileme işlemi, 20.04.2024 tarihinde benim bilgim dışında kartımdan 29.006,20TL çekilmiş. Benim herhangi bir yenileme durumuna onayım bulunmamaktadır. Ben üyelik yenileme ya da otomatik yenileme işlemi yapmadım ve üyeliğimin devamı için herhangi bir onay vermedim. Bu durumla karşılaşınca uygulamaya girdiğimde, daha önce olmayan ancak yeni fark ettiğim otomatik yenilenmeyi kapatma butonunun eklendiğini gördüm. Bununla ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Kart bilgileri babamın adına kayıtlı olduğu için, kredi kartının kopyalanmış olabileceğini düşünerek dolandırıcılık ihtimaline karşı önlem almak amacıyla bankayı gece geç saatlerde arayarak kartı iptal ettirdik. Para iadesi konusunda destek talep ediyorum.

camblycom-habersiz-kartimdan-para-cekti-1.pdf
24 Nisan 2024 08:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
26 Nisan 2024 08:22

Zeynep
Zeynep

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Cambly yıllık abonelik sürem bitti ve bana sorulmadan aboneliğim 17.04.2024 tarihinde yenilenerek hesabımdan habersizce para çekildi. 17.258,69₺ birden hem de. İnanamıyorum... Umarım benimki de çözülür.

Murat

Cambly yazıp iptalini isteyince 1 iş gününde dönüyor ve iptal ediyorlar. Endişe etmeyin.

25 Nisan 2024 09:23
cambly-otomatik-uyelik-yenileme-magduriyeti-1.pdf
Elif sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2024 02:08
"Hızlı bir aksiyon alıp para iadesi yaptığınız için teşekkür ederim."
Cambly Otomatik Yenileme Para Çekme

Ökkeş