Çalışkan Kombi Servis Hizmet Alamama Ve İletişim Sorunu

Çalışkan Kombi Servis Hizmet Alamama Ve İletişim Sorunu
24 Temmuz 2024 11:01

Klimamız arızalandı ve hızlı sonuç almak için çalışkan teknik adı altında bir firma ile 19/07/2024 tarihinde iletişime geçtik. Usta olduğunu beyan eden biri ile yanında çırak diye tabir ettiği çocuk geldi. Hemen arıza kodunu sorarak klimanın gazının bittiğini ve yükleme yapacağını söyleyerek işlemi yaptı. İşlem sonrası klima çalıştırıldığında klima dış ünitesinden yoğun duman gelmeye başladı.

Neden olduğunu sorunca da bir cevap veremedi. Giderken de duman devam ederse haber verin, bakalım dedi. Gece klima çalıştığı süre boyunca yoğun duman vermeye devam etti. Kendisine mesaj yazarak bilgilendirdik. 20/07/2024 tarihinde akşam geleceklerini söylediler ve gelmediler.

Aradığımızda klima motorunun sökülmesi gerektiğini, onun için gündüz gelebileceklerini söylediler. Bugün 24/07/2024 için sabah 09:00-10:00 randevulaştık. Dün akşam teyit amaçlı kendilerini aradık, ulaşamadık. Mesaj attık, cevap alamadık. Şikayetçi olacağımızı söylediğimizde de ne gerek var, geleceğiz dediler ve gelmediler.

Veremedikleri hizmetin parasını ilk geldikleri gün ödedik ve sonrasında gelmedikleri için iade talebinde bulunduk. Ayrıca fatura kesmediler ve z** y**adına parayı göndermemiz istendi. Şimdi ise kendilerine ulaşamıyoruz. Şirketlerinin telefonu 02124510425. Sözde bir web sayfaları var. Firmadan şikayetçiyiz ve paramızın iadesini talep ediyoruz.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2025 16:24

Çalışkan Teknik Servis Sözünde Durmadı

14 Kasım 2023 20:43
Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Yetkiliservisdestek.com.tr Şikayetçiyim

09 Mart 2025 15:23

Bektaşoğlu Kombi Klima (Kastamonu) Söylenen Tamir Yapılmadı Tam Ücret Alındı. Telefonlara Bakılmıyor

20 Nisan 2024 15:25