Merkez Teknik Servis (444 29 47) Yetkili Servis Adı Altında Haksız Kazanç Sağlıyorlar!

06 Haziran 2024 14:38

Baymak kombi arızası için 12.05.2024 tarihinde 444 2 947 numarayı aradım. Hat birden başka bir hatta geçti ve kendisini Korkmaz teknik yetkili servis diye tanıtan biri biz geleceğiz başka bir yeri aramayın dedi. 0531****079'dan beni aradılar ve konum bilgisi istediklerini söylediler. Gün boyu onları bekledik akşam üzeri geldiler kombinin ana kart arızası verdiğini söylediler. Yapmaları için ücreti peşin istediler ve orijinal ana kart takacaklarını ve 2 yıllık garanti verdiklerini ve kombiyi 5 gün sonra bize geri getireceklerini söylediler. 12.05.2024 tarihinde 9.700 TL IBAN üzerinden e*** k*** adına Papara hesabına gönderdim ve 5.000 TL elden kendilerine teslim ettim. Benim adıma herhangi bir fatura vesaire kesilmedi. Kombiyi ve baca kısmına takılan dirsekle beraber kombiyi alıp götürdüler. E*** k*** olduğunu düşündüğüm 0531****079 numarayı günlerdir aramama rağmen telefonlarımı açmadı. 0532*****35 hattan yanında çalışan h*** arayıp yarın geleceğiz deyip sürekli yalanlar söylemeye başladı. Merkez teknik'i (444 2 947) aradığımda arıza kaydınız iptal edilmiş biz buradan göremiyoruz sizi arayan kişileri arayın dediler. Her gün yüzlerce kez aramalarıma istinaden 29.05.2024 tarihinde evimize gelip kombiyi taktılar bu seferde bacaya takılan dirsek borusunu getirmemişler ayrıca contalarının olmadıklarını söyleyerek bağlantı kısımlarını yapmamışlardır. H*** isimli şahıs yarın sabahtan gelip takacağız abla diyerek kombiyi o şekilde bırakmışlardır. E*** k***'ı 0531****079 bu numaradan her aradığımda telefonlarını açmıyor yanında beraber gelen h*** adında çalışanı ile 0532*****35 bu numaradan irtibat kurduğumda yarın geleceğiz diyerek yalanlarına devam ediyor. Kombimiz yapıldı mı yapılmadı mı onu da bilmiyorum. Bu mağduriyetleri için Cumhuriyet başsavcılığına numara, isim ve dekont bilgileriyle beraber dilekçemi vereceğimi ve herhangi bir fatura kesmedikleri için Gelir İdaresi Başkanlığı'na şikayet başvurusu yapacağım. Bu işin peşini bırakmayacağım.

06 Ocak 2025 14:43

28 Mart 2024 16:36