04 Aralık 2024 21:24

26.11.2024 tarihinde Aydınlı Mahallesi'nde bulunan Çağrı Market'ten saat 16:57 sıralarında kasada alışverişimi ödemek istedim fakat kasada ürünler geçtikten sonra temassız ödeme için kredi kartımı okuttum, 'cevap yok' yanıtı alındı. Kasiyer arkadaş tekrar denedi ve yine 'cevap yok' yanıtı gelince kartı takıp denedi. Orada bayağı beklerken şifre girdikten sonra arkadaş 'olmuyor, tekrar deneyim' deyip POS cihazının kablosu ile oynayıp aç kapa yaptı ve sonra kartı tekrar cihaza taktı, şifre istedi. Girdim ve kasanın kasası açılıp fiş yazmaya başladı. Ben de kendisine 'diğer işlemlerden sorun yaşamam değil mi?' dedim. 'Yok abi, olsa kasa açılmaz' dedi. Fakat eve gidip ertesi gün baktığımda iki adet provizyonda bekleyen işlem olduğunu fark ettim. Mağazanıza gittim, mail attılar, 'tek çekilmiş' diye cevap geldi çünkü provizyondan gün sonu alındı ve bir tanesi düştü, muhasebenizden sadece bir tanesini gördü ve maile cevap bu şekilde yazdı. Ben de mağazadaki arkadaşlara 'bakın, provizyonda çekilmiş ve benim kredi kartımın kullanılabilir bakiyesinden iki defa düşmüş tutar, ben hesapladım, siz de hesaplayabilirsiniz' dedim. Baktılar ve benim ekranımdaki provizyonu çekip tekrar mail attılar ve ben bankaya harcama itiraz dilekçesi yazdım. Sizin muhasebeleştirme yapmadığınız için provizyonda askıda kaldığını ve kurumun kullanmış olduğu bankada askıda kaldığını belirtti. Onlar 'ne zaman provizyonu muhasebeleştirme, o zaman ekstreye yansır' dediler, o zaman itiraz dilekçesi tekrar alacağız dediler. Şu an bakiyemden iki defa düşmüş şekilde biri ekstreye yansımış, diğeri hâlâ provizyonda beklemekte ve kullanılabilir bakiyem öyle askıda kaldı. Banka ile görüştüm, çağrı merkezine de durumu şubeye de anlattım. 'Bize yansıdığı zaman işlem itiraz edebiliriz fakat sizin kullanılabilir bakiyeniz bu şekilde kalıyor. Müdahale edemiyoruz, kurumun muhasebeleştirme yapmadan bir şey yapamadıklarını belirttiler.' Size ek dosyada o gün çekim yapılan provizyon onay kodu olan çekimlerin resimlerini ek dosyada bulabilirsiniz. Onay kodu 356103 ile olan hâlâ provizyonda bekleyen olarak görünmekte. Bunun muhasebeniz tarafından kurumunuzun çalıştığı banka ile gün sonu ve çekimler hakkında görüşebilir ve bu konuyu çözüme ulaştırmada yardım sağlarsanız sevinirim.
İyi çalışmalar.

06 Aralık 2024 12:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Sinan Ç. Müşteri hizmetleri tarafından bu konu ile ilgili gerekli bilgilendirme yapılmış olup bu gibi durumlarda nasıl bir yol izlendiği hakkında iletişime geçilerek detaylı bilgi verilmiştir. Müşteri Deneyim Ekibi

Çağrı Hipermarket Aynı Tutar İki Kez Çekildi, Personel İlgisizliği Mağdur Etti

12 Temmuz 2025 10:39
cagri-hipermarket-ayni-tutar-iki-kez-cekildi-personel-ilgisizligi-magdur-etti-1.jpg
Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 23:43

18 Ağustos 2025 01:46
Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 18:10
Kasa Kuyruğunda Bekletilme Ve Saygısız Tavır