Feri sonuçtan hiç memnun değil

Ankara. İran Cad. Çağdaş Market Manav Çalışanının Uygunsuz Tavrı

20 Nisan 2024 15:02

Her zaman gittiğim, Ankara İran Caddesi'indeki Çağdaş Market'te bu sabah manav çalışanı ve müdürü, şahsıma son derece kaba davranışlarda bulundu. Manav çalışanına reyonda bulamadığım bir ürününü sormak istedim. Yanımda durmasına rağmen cevap vermedi, aynı şekilde bir daha sordum yine cevap vermedi, bunu 3 kez tekrarlattı. En sonunda neden cevap vermiyorsunuz soru soruyorum dediğimde iste kaba şekilde "yok"cevabını aldım. Müdürüne gittim ve bu kişinin davranış şeklini anlattım, öyle umursamaz bir şekilde "uyarırız"dedi fakat daha önce de (geçen sene) uyarmıştınız fakat davranışının 1 yıldır yine değişmediğini söyledim, cevap olarak"uyaracağız işte, işim var uğraşamam seninle"cevabını aldım. Bu 2 çalışan çıkarılmadığı sürece sizden asla alışveriş yapmam, yaptırmam. Biz marketinize böyle saygısızlık görmeye değil, güleryüz için geliyoruz. Aksini düşünüyorsanız müşteriye saygı duymuyorsunuz demektir, normal bir soruya bile bu şekilde cevap veren insanlarla çalışan bir kuruma da asla güven olmaz. Her mecrada yaşadığım bu haksız ve rencide edici olumsuzluğu gündeme getireceğim. Bilginize.

profile profile profile

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 06:57
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 11:39

İstanbul Yolu Çağdaş Market Çalışanları

23 Haziran 2024 15:34
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 20:43

17 Ocak 2024 14:58